Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Στέφανος Σταμέλλος : «Λαμία 1991-2018 προτάσεις - παρεμβάσεις Όσα δεν πήρε ο άνεμος του χρόνου»






Κυκλοφόρησε από τον Εκδοτικό Οίκο Σ. Ι. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ το βιβλίο του Στέφανου Σταμέλλου με τίτλο:

«Λαμία 1991-2018  

προτάσεις - παρεμβάσεις

Όσα δεν πήρε ο άνεμος του χρόνου»



Είναι ένα βιβλίο όχι μόνο αυτοδιοικητικό. Είναι μια αναδρομή, ένα φλας μπακ στα τελευταία είκοσι εφτά χρόνια,σε μια προσπάθεια να συγκεντρωθούν και να επαναδημοσιευτούν οι παρεμβάσεις, οι προτάσεις και γενικά τα κείμενα και οι ανακοινώσεις με περιεχόμενο αυτοδιοικητικό, που έχουν γίνει από τον γράφοντα από το 1991 έως το 2018 για τη Λαμία. Κείμενα τα οποία διατηρήθηκαν στο ηλεκτρονικό αρχείο, πολλά από τα οποία έχουν αναρτηθεί κυρίως σε ιστοσελίδες και ιστότοπους, διατηρώντας την αρχική τους μορφή. Ένα βιβλίο με αυτοβιογραφικό χαρακτήρα.

 

Στόχος και φιλοδοξία του βιβλίου, όπως λέει ο συγγραφέας, είναι να βοηθηθούν όσοι ενδιαφέρονται για τα τοπικά δρώμενα. Επιδιώκει να αναδειχθούν οι ευθύνες και οι δυνατότητες της αυτοδιοίκησης και των πολιτών, παρατηρώντας τα θέματα κάτω από μια κινηματική οπτική γωνία και κάτω από το πρίσμα κυρίως των θέσεων της οικολογίας.



Το βιβλίο διατίθεται απευθείας από τον εκδοτικό οίκο Σ. Ι. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ (Σταδίου 5 Αθήνα)και από τα βιβλιοπωλεία της Λαμίας. Τα υπόλοιπα βιβλιοπωλεία (ηλεκτρονικά ή μη) ή οι ενδιαφερόμενοι ιδιώτες θα μπορούν να το παραγγείλουν από τον Εκδοτικό Οίκο Σ.Ι. Ζαχαρόπουλοςαλλά και στο e-mailsstamell@otenet.gr και τηλεφωνικά στο 2231021007 ανά πάσα στιγμή.



Στοιχεία επικοινωνίας:

Στέφανος Σταμέλλος

Πλούτωνος 1 35100 Λαμία

Τηλ 2231021007   6977261256





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου