Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Σχεδιασμός και ασφάλεια στους χώρους παιχνιδιού


  Ημερίδα την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015 και ώρα 09:00 - 16:00 , στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων(Ακαδημίας 50),Αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης». 


Μετά την επιτυχημένη Ημερίδα για τη διαχείριση  των δένδρων στην πόλη, η Πανελλήνια Ένωση Επαγγελματιών Γεωτεχνικών και Επιχειρήσεων Πρασίνου διοργανώνει μαζί με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, τον Δήμο Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη, τον Δήμο Σχεδιασμός και ασφάλεια στους χώρους παιχνιδιούΣπάρτης, το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ηπείρου, το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλίας, το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος-Παράρτημα Ανατολικής Στερεάς, την ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε., καθώς και τον Σύλλογο Αποφοίτων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών μια νέα επιμορφωτική Ημερίδα με θέμα «Σχεδιασμός και ασφάλεια στους χώρους παιχνιδιού». Χορηγοί της Ημερίδας είναι οι εταιρείες : ATMACOM, OCTOPUS, KOMPAN HELLAS,LANDCO Ltd και η TÜV HELLAS . Χορηγοί Επικοινωνίας είναι η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ,ο ΣΚΑΪ, ενώ η Ημερίδα υποστηρίζεται και από την ΝΕΡΙΤ.

Σκοπός της Ημερίδας είναι η προβολή και  η ανάδειξη ορθών πρακτικών σε θέματα που αφορούν στο σχεδιασμό ,την επίβλεψη ,την κατασκευή ,τη διαχείριση-συντήρηση, καθώς και την πιστοποίηση χώρων παιχνιδιού.

Στην ως άνω εκδήλωση, θα υπάρξει ουσιαστική συζήτηση σχετικά με τις ανάγκες των παιδιών, την υπάρχουσα κατάσταση , τους όρους -τα κριτήρια σχεδιασμού των παιδικών χαρών, καθώς και το νομοθετικό πλαίσιο που διέπει τη λειτουργία τους . Παράλληλα, θα είναι μια ευκαιρία για να παρουσιαστούν νέες τεχνολογίες και προτάσεις παιχνιδιών. Η Ημερίδα απευθύνεται στους υπαλλήλους των Δήμων που έχουν ως αντικείμενο τις παιδικές χαρές, στους εργολήπτες αλλά και στους κατασκευαστές. 

       ο  Πρόεδρος                             ο   Γεν. Γραμματέας
           
ΜΙΧΑΛΗΣ   Ν. ΣΤΟΓΙΑΝΝΟΣ                                      ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΑΥΡΙΚΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου