Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

O Τεχνοχώρος


Ο Τεχνοχώρος συμπληρώνει 10 χρόνια λειτουργίας και μία ανανέωση-ανακαίνιση είναι «προ των πυλών».Σύντομα επί της οδού Λεμπέση 4 θα σας υποδεχόμαστε στο ολοκαίνουργιο My art Box, ένα κατάστημα αφιερωμένο στην τέχνη του να προσφέρεις.

Το My art Box, είναι ένα art shop και κάτι περισσότερο, ένας χώρος με το βλέμμα στραμμένο στην τέχνη και το design.
Εικαστικά αντικείμενα, μικρογλυπτά, έργα τέχνης, κοσμήματα, αντικείμενα ιδιαίτερου σχεδιασμού και πολλά ακόμα τα περισσότερα από αυτά σε περιορισμένο αριθμό παραγωγής,
έχουν σχεδιαστεί από Έλληνες και ξένους συνεργάτες μας αποκλειστικά για εμάς.Μέχρι το τέλος του 2019, λόγω της επερχόμενης έναρξης του νέου μας χώρου και την πλήρη ανανέωση της συλλογής μας, με νέες συνεργασίες, μπορείτε να αγοράσετε όλα τα κοσμήματα μας,
που έχετε αγαπήσει αυτά τα 10 χρόνια, σε τιμές προνομιακές με εκπτώσεις μεταξύ 30% και 50%.
Το ωράριο μας έως και 31 Δεκεμβρίου είναι το παρακάτω:
Σάββατο, Κυριακή και παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς 21, 22, 24 καθώς και 28,29, 31 Δεκεμβρίου από τις 11:00-16:00.

Δευτέρα 23, 30 11:00-18:00 και Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 11:00-20:30.

Με το διευρυμένο ωράριο συνεχίζεται στον Τεχνοχώρο (Λεμπέση 12), η ατομική έκθεση ζωγραφικής του Ολλανδού καλλιτέχνη, Victor Bakker με τίτλο "Resist".

Save the Date  Στις 9 Ιανουαρίου 2020 εγκαινιάζεται η ατομική έκθεση του Φώτη Κλογέρη με τίτλο «Αστική Εντροπία».


Σας περιμένουμε να σας ξεναγήσουμε στην έκθεση και να βρούμε μαζί δώρα για εσάς και τους αγαπημένους σας.Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς για την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας που μας έχετε απλόχερα προσφέρει μέχρι σήμερα.

Ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα και ένα δημιουργικό 2020 με υγεία, αγάπη και ευτυχισμένες στιγμές.Με εκτίμηση
Πέτρος, Ηλέκτρα &

η ομάδα του Τεχνοχώρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου