Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Συνεργασία δυο - άγνωστων μεταξύ τους - εικαστικών...


Συνεχίζουμε και φέτος τις σύντομες σε διάρκεια εκθέσεις φιλοξενούμενων συναδέλφων μας και παρουσιάζουμε τα έργα που γεννήθηκαν μέσα από τη συνεργασία δύο αγνώστων μεταξύ τους εικαστικών: της Χάνα Στίπλ και του Πέτρου Χρυσοστόμου, κατά την παραμονή τους στην Αθήνα.



Η Αρτεμις σε άλλη κλίμακα μεγέθους ή σε άλλες αναλογίες ή μεταφορικά μιλώντας σε άλλες καταστάσεις ή πνευματικές αναζητήσεις θα μπορούσε να είναι η απόδοση του τίτλου της έκθεσης στο Π Artworks - ένα σύγχρονο *εργαστήριο δόκτορα Καλιγκάρι* - στο Σύνταγμα.



To πρόγραμμα Φιλοξενίας Εικαστικών FaveLAB, μία αυτοχρηματοδοτούμενη πρωτοβουλία με έδρα την Αθήνα, ξεκίνησε το 2017 με στόχο να αποτελέσει ένα δημιουργικό πρότυπο συνεργασίας μεταξύ μη θεσμικών φορέων και παραγωγής εκθέσεων χαμηλού κόστους, αλλά ευρείας κοινωνικής εμβέλειας.



Οι επιμελητές του FaveLAB Λουκία Ρίτσαρντς και Κρίστοφ Τσίγκλερ επιδιώκουν μέσω των προγραμμάτων Artist In Residence/Σύντομων Ατομικών Εκθέσεων που διοργανώνουν να γκρεμίσουν τις μπαριέρες του δέους, του φόβου ή της απέχθειας που συχνά προκαλούν μουσεία και γκαλερί στο μη μεμυημένο κοινό και να ανοίξουν τον κύκλο όσων επιθυμούν να κατανοήσουν και να απολαύσουν τη σύγχρονη τέχνη.


Θα χαρούμε πολυ να σας δούμε στα εγκαίνια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου