Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Η ΑΝΙΜΑ μιλάει στους φίλους


Αγαπητοί φίλοι της ΑΝΙΜΑ και της άγριας ζωής ,
 
κλείνοντας άλλη μια χρονιά, επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ευχηθούμε κάθε καλό για την καινούρια που έρχεται και να σας πούμε τα νέα μας.

Το 2019 φιλοξενήσαμε και περιθάλψαμε περισσότερα από 5.500 άγρια ζώα. Από σπουργιτάκια μέχρι γύπες, από σκαντζοχοιράκια μέχρι ελάφια.
Ξαναγυρίσαμε στη φύση εκατοντάδες από αυτά, σε γιορτές απελευθέρωσης με φίλους και συνεργάτες σε όλη τη χώρα.

Το καλοκαίρι ήταν πολύ δύσκολο, ο Σταθμός στην Καλλιθέα κατακλύσθηκε από μωρά πουλάκια λόγω του πρώιμου καύσωνα. Επικράτησε πανικός αλλά ανταπεξήλθαμε χάρη στου ηρωικούς εθελοντές μας και τη συμπαράσταση της κοινωνίας.

Μέσα στη χρονιά που πέρασε προχωρήσαμε την εγκατάσταση στον χώρο που μας έχει διατεθεί στον Βοτανικό Κήπο Διομήδους, καταθέσαμε δύο περιβαλλοντικά προγράμματα στο Υπουργείο Παιδείας, ταξιδέψαμε σε πολλά μέρη της Ελλάδας και στην Κύπρο συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις , συνέδρια και σεμινάρια. Το πρόγραμμα των εκδρομών μας σε τόπους ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς της Ελλάδας έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς φίλους για μοναδικές εμπειρίες.


Είμαστε ευγνώμονες στους εθελοντές, τους συνεργάτες, τους σταθερούς χορηγούς μας, στους συμπολίτες μας  με τις μικρές δωρεές, που κάνουν εφικτό το δύσκολο εγχείρημα της περίθαλψης και επανένταξης χιλιάδων άγριων ζώων. Χωρίς εσάς δεν θα μπορούσαμε να συνεχίζουμε δεκαπέντε χρόνια  τώρα.

Υπολογίζουμε στην συνέχεια της συμπαράστασή σας.
Θα βρείτε τον τρόπο στο μενού ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ της σελίδας μας www.wild-anima.gr ή επικοινωνώντας απ ευθείας με το γραφείο, 2109510075.
Επιλέξτε ένα χριστουγεννιάτικο στολίδι ή μια μπλούζα με το σύνθημα της ΑΝΙΜΑ, δηλώστε εθελοντές, προσφέρετε είδη που έχουμε ανάγκη


Καλές γιορτές, αγαπητοί φίλοι, και καλή χρονιά.
Για τη Ζωή και την Ελευθερία!

Από την ΑΝΙΜΑ, μέλη, προσωπικό, εθελοντές και φιλοξενούμενους.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου