Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Διαγωνισμός φωτογραφίας Europe Direct ELIAMEP: «Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτιστικής Κληρονομιάς»





Με αφορμή την Ημέρα της Ευρώπης, στις 9 Μαΐου, το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct ELIAMEP, διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα: ‘Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτιστικής Κληρονομιάς’. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι λάτρεις της φωτογραφίας. Τα απαραίτητα εφόδια είναι μία φωτογραφική μηχανή και πολύ φαντασία! Μπείτε στη σελίδα https://europa.eu/cultural-heritage/ να πάρετε ιδέες!

Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να στείλει μία φωτογραφία -ασπρόμαυρη ή έγχρωμη- στη διεύθυνση europe.direct@eliamep.gr από τις 27 Απριλίου ως τις 8 Ιουνίου. Η φωτογραφία θα πρέπει να είναι σε μορφή jpg και το αρχείο να φέρει το επίθετο του διαγωνιζόμενου. Το email που θα μας στείλετε θα πρέπει να έχει θέμα «Διαγωνισμός φωτογραφίας».

Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία της υποβολής των φωτογραφιών, θα ανεβάσουμε τις ταυτόχρονα όλες τις φωτογραφίες που μας έχουν σταλεί στη σελίδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/ediceliamep στο άλμπουμ με ονομασία «Διαγωνισμός Φωτογραφίας–2018».


Εκεί θα μπορείτε να «ψηφίσετε» την αγαπημένη σας φωτογραφία πατώντας like στην φωτογραφία και στην σελίδα μας. Κάντε share για να ψηφίσουν και οι φίλοι σας. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει από τις 8 ως τις 29 Ιουνίου.

Η φωτογραφία που θα έχει τα περισσότερα like θα είναι και η νικήτρια του διαγωνισμού και θα κερδίσει μία ταξιδιωτική επιταγή από την εταιρία Robissa, αξίας 200 ευρώ .

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct ΕΛΙΑΜΕΠ τηλεφωνικά στο 210 7257 124 ή στο europe.direct@eliamep.gr.

Όροι του διαγωνισμού:

-Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος άτομα άνω των 18 ετών που διαμένουν στην ΕΕ.
-Κάθε συμμετέχων μπορεί να στείλει από μία φωτογραφία.
-Οι φωτογραφίες πρέπει να είναι σε υψηλή ανάλυση.
-Αν απεικονίζονται πρόσωπα στη φωτογραφία, ο φωτογράφος θα πρέπει να έχει την έγγραφη συναίνεση των απεικονιζόμενων. (σε αυτήν την περίπτωση μαζί με τη φωτογραφία καλείστε να αποστείλετε ξεχωριστά την γραπτή, ενυπόγραφη συγκατάθεση όσων απεικονίζονται στη φωτογραφία)
-Οι φωτογραφίες που θα αναρτώνται πρέπει να ανήκουν αποκλειστικά στον αποστολέα/συμμετέχοντα και να μην καταπατούν διατάξεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Όσοι αποστείλουν φωτογραφίες διατηρούν τα πνευματικά δικαιώματα των έργων τους. Ωστόσο, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμφωνούν με τους νομικούς όρους που διέπουν την ανάρτηση υλικού στο Facebook. (https://www.facebook.com/terms.php) Επίσης, λαμβάνοντας μέρος στο διαγωνισμό αποδέχεστε την αναπαραγωγή και χρήση των φωτογραφιών σας από τους διοργανωτές του διαγωνισμού.
-Επιτρέπεται η χρήση φίλτρων, που υπάρχουν διαθέσιμα στα apps ή στις φωτογραφικές μηχανές, ωστόσο ειδικά εφέ, φωτογραφίες που έχουν παραχθεί σε υπολογιστή, καθώς και έντονη επεξεργασία φωτογραφιών πρέπει να αποφεύγεται.
-Φωτογραφίες που περιλαμβάνουν υβριστικά σχόλια ή εικόνες που προσβάλλουν την αιδώ ή προκαλούν αποστροφή θα αποκλείονται αυτόματα από το διαγωνισμό.
-Οι διοργανωτές δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα, απώλεια, άμεση ή έμμεση ζημία προκληθεί σε συμμετέχοντα στα πλαίσια της συμμετοχής του στο διαγωνισμό.
-Λαμβάνοντας μέρος στο διαγωνισμό οι συμμετέχοντες αποδέχονται τους παραπάνω όρους συμμετοχής.

Η φωτογραφία που θα πάρει τα περισσότερα "likes" από τις 8/6 που θα αναρτηθούν στη σελίδα του Facebook του Europe Direct ELIAMEP μέχρι τις 29/6 που θα τελειώσει η διαδικασία καταμέτρησης θα είναι η νικήτρια και θα ανακοινωθεί στα social media του Κέντρου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου