Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Τρίτη 8 Μαΐου 2018

«Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΒΡΗ» ΤΗΣ ΛΙΖΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΑΔΟΥ


 ΣΤΗΝ «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ» ΚΕΡΑΤΕΑΣ



Την Κυριακή 13  Μαΐου 2018, στις 8:00 μ.μ. η «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ», σας προσκαλεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συνδέσμου (Λ. Αθηνών – Σουνίου 55, Κεντρική πλατεία Κερατέας) για την παρουσίαση του βιβλίου «Ο Άνθρωπος από τη Χάβρη» της Λίζας Διονυσιάδου (εκδόσεις Γαβριηλίδης).



Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο συγγραφέας Πάνος Σταθόγιαννης καθώς και η συγγραφέας του βιβλίου. Αποσπάσματα  θα διαβάσουν μέλη της θεατρικής ομάδας Κουβαρά.



Στο βιβλίο της Λίζας Διονυσιάδου, ο  πρωταγωνιστής της ταινίας του Άκι Καουρισμάκι, Μαρσέλ Μαρξ, ζωντανεύει κατά την προβολή της ταινίας και εισχωρεί στις σελίδες του βιβλίου, διεκδικώντας την χάρτινή του υπόσταση.



Η  Λίζα Διονυσιάδου  γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και ζει στην Αθήνα. Σπούδασε Αρχιτεκτονική στην Μόσχα, στα χρόνια της Σοβιετικής Ένωσης και εργάσθηκε στην Αθήνα και τον Πειραιά. Βιβλία της που έχουν εκδοθεί είναι: Εν Λευκώ (ποιήματα, Οδός Πανός 2001), Προς τα έξω (ποιήματα, Οδός Πανός 2001), Ο Καθρέφτης και άλλες ιστορίες (Ροές 2003), Το Τι Του Τίποτα (μυθιστορία, Ροές 2009), Από μια σταγόνα γάλα (αφήγημα, Publibook 2011),  Xιονίζει (Μυθιστόρημα, Εκδόσεις Γαβριηλίδης 2012), Ύστεροι έρωτες (μυθιστόρημα, εκδόσεις Γαβριηλίδης 2017).
                                                                                         










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου