Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

ΗΜΕΡΑ ΑΝΘΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥ στην Ανθαγορά





Πραγματοποιήθηκε η ΗΜΕΡΑ ΑΝΘΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥ, στις 22/11/2017, μια ευκαιρία σε όσους θέλουν να τιμήσουν την προσφορά του Έλληνα Ανθοπαραγωγού στην εθνική οικονομία και τον ρόλο του στην φροντίδα του περιβάλλοντος. Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΝΘΑΓΟΡΑ ΑΘΗΝΩΝ (Ανθεων 21, Άνω Πατήσια, ΑΘΗΝΑ, 210 2584680) κατέγραψε 100 περίπου Ανθοπώλες, Ανθέμπορους και εκπρόσωπους της κοινωνίας.

Η κανονικότητα της ημέρας δεν διαταράχθηκε και η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΑΘΗΝΩΝ λειτούργησε κανονικά ακριβώς όπως κάθε ημέρα, ενώ το νέο δόγμα «αδαπάνως για τον Συνεταιρισμό», όπως δήλωσε ο πρόεδρος κ Αθανάσιος Κελμάγερ, είναι η επιδίωξη όλων σε κάθε δραστηριότητα του Συνεταιρισμού Ανθοπαραγωγών.

Η παρουσία μερικών εκλεγμένων εκπροσώπων έδωσε την ευκαιρία στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να προωθήσουν τους καταγεγραμμένους συλλογικούς στόχους του Αγροτικού Ανθοπαραγωγικού Συνεταιρισμού Αθηνών, σύμφωνα με τις προτεραιότητες που συζητούνται στα Διοικητικά Συμβούλια, στις τακτικές και γνωστές σε όλους ΑΝΘΟΤετάρτες.


Μεταξύ άλλων επισημαίνεται η επίσκεψη και ενημέρωση, αλλά και οι ευχές από τους βουλευτές: Γεωργία Γεννιά, Γιάννη Δέδε, Γεώργιο-Δημήτριο Καρά, Γεωργία Μαρτίνου, Θανάση Μπούρα & Ελένη Σταματάκη, ενώ τον Δήμαρχο Αθηναίων κ Γ. Καμίνη εκπροσώπησε ο κ Πάρης Γεωργακόπουλος.

Ιδιαίτερη σημασία συνεχίζει να δίνει ο πρόεδρος του ΑΑΣΑ-ΚΑΑ κ Αθανάσιος Κελμάγερ στην στήριξη και την τιμή που απέδωσαν στους συνεταιρισμένους Έλληνες Ανθοπαραγωγούς οι οργανωμένοι Ανθέμποροι στην ΠΕΕΑΠΣΕ, με τον πρόεδρο κ Γρηγόρη Ζώτο και τον αντιπρόεδρο κ Δημήτρη Δημητρακόπουλο, οι οργανωμένοι Ανθοπώλες στον ΣΑΝΚΑ, με ολόσωμο το ΔΣ με τον πρόεδρο κ Μάριο Βαλλιάνο και ο εκπρόσωπος της InterFlora κ Χριστόφορος Μίχος.

Ο ΑΑΣΑ-ΚΑΑ έδωσε επιτραπέζια μηνιαία ημερολόγια 2018 σε όσους τίμησαν την ΗΜΕΡΑ ΑΝΘΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥ, που όπως είπε ο κ Άγγελος Αγγελόπουλος (Αντιπρόεδρος ΑΑΣΑ-ΚΑΑ) «είναι μια προσπάθεια να θυμίζουμε σε όλους τους φίλους και συνεργάτες ότι είμαστε εδώ κάθε μήνα, όλο τον χρόνο».

Ο κ Χρήστος Φλεριανός κατέγραψε ότι: «Οι εντυπώσεις από την πρώτη αυτή ευκαιρία σε παλαιούς και νέους φίλους να επανασυνδεθούν με την ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΝΘΑΓΟΡΑ ΑΘΗΝΩΝ είναι θετική, όπως εκφράσθηκε από τους επισκέπτες και από μια πρώτη αποτίμηση από τα μέλη του ΔΣ».

Ο κ Κώστας Ηρειώτης (Ταμίας του ΑΑΣΑ-ΚΑΑ) επεσήμανε ότι κυκλοφόρησε ο περιοδικός επαγγελματικός οδηγός «ΦΥΤΟnet news», Φθινόπωρο 2017, που κυκλοφορεί σε χιλιάδες αντίτυπα σε επιλεγμένους χρήστες ανθοκομικών ειδών, όπου φιλοξενείται άρθρο για το σημαντικό έργο που επιτελεί ο Αγροτικός Ανθοκομικός Συνεταιρισμός Αθηνών-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΝΘΑΓΟΡΑ ΑΘΗΝΩΝ. Παράλληλα 2500 περίπου ειδικοί ενημερώθηκαν για την λειτουργία της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΝΘΑΓΟΡΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, με ανταποκρίσεις στις 6/11/2017 και στις 15/11/2017, ενώ σημαντικά Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, με χιλιάδες αναγνώστες, δημοσιοποίησαν την ΗΜΕΡΑ ΑΝΘΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥ.

Ο κ Αθανάσιος Κελμάγερ (6932381604) δήλωσε με την ευκαιρία της ΗΜΕΡΑΣ ΑΝΘΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥ «Η νέα ανθοκομική περίοδος αρχίζει με τις καλύτερες προϋποθέσεις», ενώ η επόμενη ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους φίλους και συνεργάτες είναι για τις 10 Ιαν 2018, με την ανταλλαγή ευχών για το νέο έτος.



Για την καταγραφή, Δημήτρης Μιχαηλίδης, 6998282382

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου