Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

ArtsPR: Οι ειδικοί στην προώθηση του βιβλίου


 

 

Η εταιρεία ArtsPR δραστηριοποιείται στον τομέα των ολοκληρωμένων μορφών επικοινωνίας και διαφήμισης, με εξειδίκευση στο χώρο του βιβλίου. Οι βασικοί τομείς της δραστηριότητάς της είναι η κατασκευή site και e-shop, τα socialmedia και οι δημόσιες σχέσεις. Κάθε επαγγελματίας και κάθε επιχείρηση, χρειάζονται τη βοήθεια των ειδικών, για να μπορέσουν να σταθούν στο χώρο και να διευρύνουν τον κύκλο εργασιών τους.

Η ArtsPR εξετάζει την κάθε περίπτωση ξεχωριστά, καταγράφει τις ανάγκες, τους στόχους και τις ιδιαιτερότητες κάθε πελάτη και σχεδιάζει την κατάλληλη επικοινωνιακή στρατηγική ώστε, αξιοποιώντας όλα τα διαθέσιμα μέσα –παραδοσιακά και ψηφιακά– να εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η ομάδα της αποτελείται από επαγγελματίες με πολυετή πείρα (webdesigners και webdevelopers, artdirectors, digitalcontentmanagers,στελέχη επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, κειμενογράφους)και είναι σε θέση να εγγυηθεί βέλτιστα και οικονομικά αποδοτικά αποτελέσματα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε πελάτη.

Η ακεραιότητα, η αξιοπιστία, η αμεσότητα, η εργατικότητακαι η ευελιξία αποτελούν τις βασικές αρχές που ορίζουν τον τρόπο λειτουργίας της εταιρείας και διέπουν τις σχέσεις της με τους πελάτες και τους συνεργάτες της.

Με όπλο την πρωτοτυπία και τη δημιουργικότητα, η ArtsPRπροτείνει και εφαρμόζει καινοτόμες ιδέες,διασφαλίζοντας ότι οι ολοκληρωμένες και αξιόπιστες υπηρεσίες τηςεναρμονίζονται διαρκώς με τις εξελίξεις.

Με την 30ετή πείρατης στο χώρο του βιβλίου και των εκδόσεων, η ArtsPRφροντίζει ώστε κάθε βιβλίονα φτάσει σε όσο το δυνατό περισσότερους αναγνώστες και να γίνει γνωστό συνολικά το έργο κάθε συγγραφέα και κάθε εκδοτικού οίκου.

Εμπιστευτείτε τους!

Επικοινωνήστε μαζί τους στο: 210.7212307, info@artspr.gr, artspr.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου