Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Κουκλοθέατρο : Ο Μικρούλης Ποντικός




Το ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ σας προσκαλεί στην παράσταση κουκλοθέατρου «Ο Μικρούλης Ποντικός», από την οµάδα ALALUZ, στο Myrtillo Cafe (Πάρκο για το Παιδί και τον Πολιτισµό, Ε. Λάµψα και Τριφυλίας, Αµπελόκηποι), την Κυριακή 18 Νοεµβρίου 2018 και ώρα 5.30µµ.



Ο µικρούλης ποντικός, η σοφή χελώνα και ο κυρ Μέρµηγκας περνούν πολύ όµορφα στην εξοχή! Ο µικρούλης ποντικός, όµως, θέλει να πάει στην πόλη… Να µάθει, να γνωρίσει, να εξερευνήσει... Και το ταξίδι ξεκινά!

Παράσταση κουκλοθεάτρου µε κούκλες άµεσου χειρισµού, βασισµένη σε γνωστούς µύθους του Αισώπου.



Το ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ  λειτουργεί από το 2015 και δηµιουργήθηκε από µια οµάδα επαγγελµατιών ψυχικής υγείας, µε σκοπό να αποτελέσει ένα χώρο υποδοχής, συνάντησης και πρώιµης κοινωνικοποίησης βρεφών και µικρών παιδιών από 0-4 ετών, που τον επισκέπτονται  µε τους συνοδούς τους (γονείς ή πρόσωπα φροντίδας) χωρίς οικονοµική επιβάρυνση. Είναι Σωµατείο Μη Κερδοσκοπικό και τα Πρόσωπα Υποδοχής προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εκεί εθελοντικά. Ο χώρος που στεγάζεται (Κτιριακό Συγκρότηµα Πάρκου για το Παιδί και τον Πολιτισµό, Τριφυλίας και Λάµψα, Αµπελόκηποι) έχει παραχωρηθεί από το Δήµο Αθηναίων.
Για την κάλυψη άλλων αναγκών που προκύπτουν στην πορεία της λειτουργίας του αναζητούνται χρηµατικοί πόροι είτε χορηγίες σε είδος. 

Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν από την οµάδα ΑLALOUZ στο Σωµατείο ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ, για την ενίσχυση των σκοπών του.  Επίσης, το Myrtillo Cafe θα παραχωρήσει  δωρεάν το χώρο του για την υλοποίηση της συγκεκριµένης εκδήλωσης. Μετά την παράσταση θα έχουµε την ευκαιρία να µιλήσουµε και να γνωριστούµε, στο χώρο του καφέ.

Ιστότοπος: www.tomegalomasspiti.gr Facebook: Το Μεγάλο µας Σπίτι. 

Πληροφορίες και κρατήσεις για την εκδήλωση: 694-8585014

Εισιτήριο: 7 Ευρώ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου