Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά: Ιστορίες Επιχειρηματικής ΕπιτυχίαςΤη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου στις 6μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ο Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά: Ιστορίες Επιχειρηματικής Επιτυχίας στην καφετέρια The Mandarin, Κων/νου Παλαιολόγου 1 στην Πολιτεία. Αυτή τη φορά ο Ανοικτός Καφές θα είναι αφιερωμένος στο «Επιχειρείν στην Ανθοκομία». 

Το πρόγραμμα της Δράσης θα διαμορφωθεί ως εξής:

1. Η κα.Μαρία Παπαφωτίου (Ph.D.), θα μας μιλήσει για την «Αξιοποίηση αυτοφυών ειδών της Ελληνικής χλωρίδας ως ανθοκομικά με έμφαση στη χρήση τους στο αστικό πράσινο».
2. Η κα.Αγγελική Παρασκευοπούλου (Ph.D.), θα αναφερθεί στις «Σύχγρονες τάσεις στην Αρχιτεκτονική Τοπίου και την Ανθοκομία».
3. Ο κ.Γιάννης Κιτάντζης, θα παρουσιάσει τις «Επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Ανθοκομία».
4. Ο κ.Μιχάλης Στογιάννος, θα μιλήσει για «Το πράσινο στην πόλη-Οικονομικά οφέλη».
5. Ο κ.Αναστάσιος Καλαντζής, θα αναφερθεί στις «Εξαγωγές ανθοκομικών προϊόντων: Ευκαιρίες, πλεονεκτήματα και απειλές για το Ελληνικό προϊόν».
6. Τέλος, ο κ.Σωτήρης Βρεττός, θα παρουσιάσει την «Καθημερινότητα ενός ανθοπωλείου: από το ξεκίνημα έως την λειτουργία».


Χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι το epixeiro.gr, η skywalker.gr/Στέντορας, το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Τοπίων και η Πανελλήνια Ένωση Επαγγελματιών Γεωτεχνικών και Επιχειρήσεων Πρασίνου.

Οι “συνταγές επιτυχίας” εντάσσονται στο πλαίσιο της στρατηγικής προτεραιότητας του Δήμου Κηφισιάς για την Επιχειρηματικότητα και οργανώνονται από τον Αντιδήμαρχο Επιχειρηματικότητας, Αγοράς Εργασίας, Πολιτικής Προστασίας και Φροντίδας Ηλικιωμένων του Δήμου, κ.Ευάγγελο Αυλήτη. Στόχος αυτών των εκδηλώσεων είναι να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για δυνητικά start ups, αλλά και για γενικό start up networking. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή προς κάθε ενδιαφερόμενο και οι συμμετέχοντες θα επιβαρύνονται με ό,τι καταναλώσουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου