Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

MHΤΡΙΚΟΣ ΠΟΝΟΣ


Δεν υπάρχει κάτι  το  ιδιαίτερα συγκλονιστικό στη φωτογράφηση ενός νεκρού, ακόμη και σε καιρό ειρήνης…
O άνθρωπος αυτής της φωτογραφίας είναι νεκρός,  όμως το συγκλονιστικό είναι ότι η μητέρα του «σκηνοθέτησε» αυτές τις τελευταίες όψεις του επί Γης, ντύνοντας και στήνοντάς τον όπως συνήθιζε , στη διάρκεια της ζωής του….Τι πόνος, και τι ανάγκη της μητέρας να εγγράψει αυτή τη τελευταία «παράσταση» του γιού της μέσα στη ψυχή της…..

Λέει η είδηση :  Ο 23χρονος Jomar Aguayo Collazo είχε μία αδυναμία, στα επιτραπέζια παιχνίδια. Όμως ήταν και «λίγο» μπλεγμένος στη διακίνηση ναρκωτικών, λόγω των οποίων έχασε τη ζωή του σε μια ανταλλαγή πυροβολισμών, στο ίδιο ακριβώς σημείο του «στησίματός» του…
« Η μητέρα του, θέλοντας να αποχαιρετίσει τον γιο της όπως θα του ταίριαζε καλύτερα, αποφάσισε, την ημέρα της κηδείας του να τον τοποθετήσει σε αυτή τη θέση, ώστε να φαίνεται πως κάνει, αυτό που αγαπούσε περισσότερο.

Το άψυχο σώμα του νεαρού στέκεται στην καρέκλα, ενώ στο χέρι του έχει μία κάρτα, σαν να σκέφτεται την επόμενη κίνησή του.


Φίλοι και συγγενείς που πήγαν να τον αποχαιρετίσουν, κάθισαν δίπλα του στο τραπέζι και ήπιαν στη μνήμη του μία μπύρα, ενώ άλλοι χόρευαν στους ρυθμούς των τραγουδιών που έπαιζε το jukebox του καφενείου» .


Πηγή Είδησης : Dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου