Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΣΕΡ ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΛΗ


ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ
“ΑΛΚΥΟΝΙΣ new star art cinema


η NEW STAR τιμάει την προσφορά του Σερ Κρίστοφερ  Λη στην 7η τέχνη παίζοντας τρεις από τις πιο ξεχωριστές ταινίες του που αγαπήθηκαν από τους σινεφίλ παγκοσμίως,  από 18 έως 24 Ιουνίου στον κινηματογράφο «ΑΛΚΥΟΝΙΣ new star art cinema». Ο χαρισματικός και επιβλητικός Κρίστοφερ Λη  κατάφερε να γοητεύσει και να καθηλώσει με τις ερμηνείες του ως Ηθοποιός τρεις διαφορετικές γενιές. Ο «Κόμης Δράκουλας» υπήρξε παραγωγή της Hammer Films, θρυλικής εταιρίας που ειδικεύτηκε στις ταινίες τρόμου. Η τεράστια επιτυχία της είχε ως αποτέλεσμα να γυριστούν πολλές ακόμη με τον Λη στον ίδιο ρόλο -  που έγινε ταυτόσημος με το όνομά του.
Εμβληματικός ρόλος στην κινηματογραφική  του καριέρα  ήταν επίσης   ο «Φρανσίσκο Σκαραμάνγκα» στην ταινία Τζέιμς Μποντ «Ο άνθρωπος με το χρυσό πιστόλι», όπου τον 007 είχε υποδυθεί ο Ρότζερ Μουρ. Ο Λη εντυπωσίασε ως  Σάρουμαν στην τριλογία του «Αρχοντα» και στην τριλογία του «Χόμπιτ» , ενώ ως   Κόμης Ντοκου στην δεύτερη τριλογία του «Πολέμου των άστρων»  κατάφερε  να ανανεώσει το κοινό του,  έχοντας ξεπεράσει τα 80 !
YΓ.
Αξιοσημείωτο ήταν και ένα μουσικό κομμάτι των σίξτις, αν δεν κάνω λάθος....     https://www.youtube.com/watch?v=kuWaTqUD35g


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου