Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Δημήτρη Μεσορράχη, "Η ανάβαση"


Οι εκδόσεις της Εστίας και το βιβλιοπωλείο «Επί Λέξει» (Ακαδημίας 32) σας προσκαλούν την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, στις 19:30, στην παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Μεσορράχη
Η Ανάβαση 



Ομιλητές:Γιάννης Καραχάλιος, νομικός

Κατερίνα Σχινά, κριτικός λογοτεχνίας – μεταφράστρια



Με τον συγγραφέα συνομιλεί η 
Αντζελα Δημητρακάκη, συγγραφέας




Μέσα από γεωγραφικές περιπλανήσεις, ευφάνταστες κατασκευές και ερωτικές ανιχνεύσεις, ο Κοσμάς αφηγείται με περιπαικτική διάθεση την αστική του περιπέτεια ως ανερχόμενος industrial designer στην Αθήνα της εποχής μας. Με κάθε νέο πρότζεκτ, ο ήρωας ωθείται σε διανοητικές ακροβασίες και η αναζήτηση ουσίας δίνει σταδιακά τη θέση της στη διαχείριση της αλήθειας, που  πάντα παραμονεύει.



Ο Δημήτρης Μεσορράχης είναι διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός του Πανεπιστημίου Πατρών και απόφοιτος της HEC Paris στη διοίκηση επιχειρήσεων. Έχει εργαστεί στη βιομηχανία χρωμάτων, στην παραγωγή υδρογόνου και στον βιομηχανικό σχεδιασμό νέων προϊόντων. Είναι κάτοχος 2 διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και έχει δημοσιεύσει μελέτες χημικών διεργασιών και θεωρητικής φυσικής. Διηγήματά του έχουν δημοσιευτεί σε λογοτεχνικά περιοδικά. Η ανάβαση είναι το πρώτο του μυθιστόρημα.





Εκδόσεις της Εστίας T | 210 3213907  κ | 6948 600514 publicrelations@hestia.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου