Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

"Ηδονοβλεψίας", της Ρένας Δούτσιου

H Ηδονοβλεψίας είναι μια συλλογή ερωτικών αφηγημάτων της ποιήτριας και ηθοποιού Σίσσυ Δουτσίου που δημοσιεύθηκαν σταδιακά τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην επιθεώρηση πολιτισμού ΕΝΕΚΕΝ και κυκλοφορούν φέτος σε βιβλίο από τις εκδόσεις Κενότητα.


Ερεθισμένα κορίτσια ταξιδεύουν στις πόλεις της Ευρώπης απολαμβάνοντας κάθε πιθανή ερωτική φαντασίωση και διαστροφή. Μια γυναίκα ηδονοβλεψίας, διοργανώνει ή παρατηρεί σεξουαλικά όργια αναζητώντας την ευαισθησία και την προσμονή της ηδονής. Η κυριαρχία της ερωτικής σκηνής, οι υλιστικές αυταπάτες του Δυτικού κόσμου, παραζαλισμένοι ερεθισμένοι άντρες, διεφθαρμένα κορίτσια, σώματα που θυσιάζονται, παραδίδονται με αθωότητα στο θρίαμβο της διονυσιακής φαντασίωσης.

Απώτερος στόχος αυτών των διηγημάτων είναι η καταγραφή τολμηρών φαντασιώσεων και ακαταμάχητων οργίων.

Η Ηδονοβλεψίας τολμά τις πιο παρακινδυνευμένες περιγραφές, εκθέτει ασυνήθιστες καταστάσεις, διατυπώνει λεπτομέρειες από κορμιά και λόγια που δημιουργούν ένα μονοπάτι για να περιπλανηθούμε στις πιο απόκρυφες πλευρές της σύγχρονης ζωής. Μια ευδαιμονία που πηγάζει από την ανωμαλία, από την απατηλή λάμψη της νεότητας, από το σπάσιμο των κανόνων.

ΣΑΒΒΑΤΟ 24/2/2018 – έναρξη 21.00
ποιητική performance
& παρουσίαση της νέας συλλογής ερωτικών αφηγημάτων
Η ΗΔΟΝΟΒΛΕΨΙΑΣ
ΣΙΣΣΥ ΔΟΥΤΣΙΟΥ
συμμετέχουν: Ειρηάννα Μπουμπάρη / Βαλλεντίνα Κόπτη
ηχητικά περιβάλλοντα: Van Fogg / Crystal Zero
Εισαγωγή- παρουσίαση του βιβλίου θα κάνουν ο Γιώργος Γιαννόπουλος, εκδότης της επιθεώρησης Πολιτισμού ΕΝΕΚΕΝ και ο Γιάννης Τσιτσίμης, εκπαιδευτικός και συγγραφέας.

Λίγες μέρες πριν την έναρξη της παράστασης ΝΥΧΤΑ! στην θεσσαλονίκη (info: http://theinstitute.info/?p=2674) η πρωταγωνίστρια Σίσσυ Δουτσίου μας καλεί σε μια ηλεκτρισμένη ερωτική ποιητική performance με αποσπάσματα από το νέο της βιβλίο. Θα διαβάσει επίσης ποιήματα από τα βιβλία της ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΙΔΟΥΣ και Ω!ΑΠΟΚΡΥΦΟΝ που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Κενότητα.

ΕΝΕΚΕΝ Χώρος Πολιτισμού- Προξένου Κορομηλά 37 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

διοργάνωση ΚΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ http://voidnetwork.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου