Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

Ξεκινά το Κουκλοθέατρο με την «Ανθολογία» του J. Bertran

 

image


Με την πολυβραβευμένη παράσταση «Ανθολογία»  του διάσημου Ισπανού μαριονετίστα Jordi Bertran, ξεκινά η νέα κουκλοθεατρική χρονιά στο Κουκλοθέατρο «Εργαστήρι Μαιρηβή», Σαχτούρη 4 στου Ψυρρή, την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021.

«Ανθολογία»  - Παράσταση θεάτρου κούκλας
για παιδιά, εφήβους & ενήλικες

Ο Jordi Bertran, διεθνώς αναγνωρισμένος ως ένας από τους μεγάλους ειδικούς στον χειρισμό μαριονέτας, παρουσιάζει μια παράσταση που αποτελείται από επτά χαρακτήρες - Λούις Άρμστρονγκ , Νταλί, Pau Casals, Pep Bou, ο κλόουν Toti Tipon κ.ά.  Μια παράσταση γεμάτη συμβολισμούς και ζωτικότητα που μαγνητίζει τους θεατές.

Διάρκεια: 60’

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021, 7 μ.μ.

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021, 7 μ.μ.

Πρωινές παραστάσεις στις 12 & 13 Οκτωβρίου για σχολεία

Δείτε περισσότερα:
https://jordibertran.cat/antologia/

Video:
https://www.youtube.com/watch?v=I9iPwIO5ZwA

&

Eργαστήρι εμψύχωσης αντικειμένων με τον Jordi Bertran

Απλά, καθημερινά υλικά, με λίγες και απλές κινήσεις δημιουργούν εντυπωσιακά αποτελέσματα. Το Εργαστήρι περιλαμβάνει εξερεύνηση των διαφόρων δυνατοτήτων έκφρασης των αντικειμένων και δημιουργική έκφραση μέσω του παιχνιδιού και του αυτοσχεδιασμού.

Τα χέρια γίνονται… κούκλες, είτε γυμνά, είτε με προσθήκη κάποιων χαρακτηριστικών, αλλά και εργαλεία για το χειρισμό των διαφόρων αντικειμένων.

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021, 3 μ.μ. - 6 μ.μ.

Η παράσταση «Ανθολογία» και το Eργαστήρι εμψύχωσης αντικειμένων πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του Προγράμματος «Δημιουργώντας πλάσματα & κτίζοντας κόσμους» για παιδιά και εφήβους.

Jordi Bertran

Ξεκίνησε την καλλιτεχνική του πορεία το 1977 στο εργαστήριο μαριονέτας του Pepe Otal και του διάσημου μαριονετίστα του Harry Tozer. Έχει συμμετάσχει σε πολλά διεθνή φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο (Charleville - Γαλλία, Tokyo - Ιαπωνία, Tampa - Η.Π.Α, Belo Horizonte - Βραζιλία, Moscow - Ρωσία, Monterey - Μεξικό, Macao - Κίνα κ.α. ).

Έχει συμμετάσχει επίσης σε παραγωγές στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο. Η παράσταση «Antologia», που δημιουργήθηκε το 1987, έχει βραβευτεί σε πολλούς διεθνείς διαγωνισμούς και φεστιβάλ (Βραβείο Καλύτερης Παράστασης, Κάννες - Γαλλία, Bucarest - Ρουμανία, Valencia - Ισπανία, San Elpidio - Ολλανδία, Βραβείο Κοινού, Saint-Gervais - Γαλλία, Bello Horizonte  -Βραζιλία κ.ά.).

INFO

«Ανθολογία» 
Διάρκεια: 60’
Πότε: Τρίτη 12 Οκτωβρίου & Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021, 7 μ.μ.
Πρωινές παραστάσεις στις 12 & 13 Οκτωβρίου για σχολεία
Πού: «Εργαστήρι Μαιρηβή», Σαχτούρη 4 & Σαρρή, Ψυρρή
Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ (ενήλικες), 8 ευρώ (παιδιά), 6 ευρώ (μέλη UNIMA)
Ειδικές τιμές για σχολεία και ομάδες

Κρατήσεις: 2105222181, 6942420062

Email: info@mairivi.gr
http://www.mairivi.gr

*Στο Κουκλοθέατρο τηρούνται πιστά όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που προβλέπονται από τους αρμόδιους φορείς και αναπροσαρμόζονται ανάλογα με τα νέα δεδομένα που θέτει η πανδημία.

Με την οικονομική υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

"Εργαστήρι Μαιρηβή"
Κουκλοθέατρο
Σαχτούρη 4 & Σαρρή, Ψυρρή
τηλ. 2105222181
κιν. 6942420062
info@mairivi.gr
www.mairivi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου