Πρόγραμμα Μορφωτικών
Εκδηλώσεων Επιστήμης Κοινωνία
γ΄Κύκλος Ομιλιών
2 | 9 | 16 | 23 Φεβρουαρίου 2016
Ασφαλή και υγιεινά τρόφιμα
αλήθειες & ψέματα
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:
Ινστιτούτο Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας & Βιοτεχνολογίας ΙΒΦΧΒ/ΕΙΕ
Ινστιτούτο Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας & Βιοτεχνολογίας ΙΒΦΧΒ/ΕΙΕ
Τρίτη 2 Φεβρουαρίου
2016
---------------------------------------------
---------------------------------------------
ΕΙΣΑΓΩΓΗ: Παναγιώτης Ζουμπουλάκης, Ινστιτούτο
Βιολογίας,
Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας, Εθνικό Ιδρυμα Ερευνών
Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας, Εθνικό Ιδρυμα Ερευνών
Αφάλεια Τροφίμων & καταναλωτής
Ευάγγελος
Λάζος,
Καθηγητής, Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, ΤΕΙ Αθήνας
Ακτινοβόληση τροφίμων: αλήθειες και μύθοι
Βασιλεία
Ι. Σινάνογλου, Επικ. Καθηγήτρια,
Εργαστήριο Ενόργανης Ανάλυσης Τροφίμων, ΤΕΙ Αθήνας
Αμφιθέατρο "Λεωνίδας
Ζέρβας" | Είσοδος Ελεύθερη | Ώρα
έναρξης 19.00΄
Επισυνάπτεται
το αναλυτικό πρόγραμμα του κύκλου
Χορηγείται πιστοποιητικό
παρακολούθησης
_______________________________________________________________________________________________________________________
Εθνικό Ίδρυμα
Ερευνών (ΕΙΕ) | Λεωφόρος Βασιλέως Κωνσταντίνου 48, Αθήνα, (στάση
Μετρό Ευαγγελισμός)
Oι
ομιλίες μεταδίδονται ζωντανά στη διεύθυνση http://media.ekt.gr/live
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου