Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Για τη μελλοντική διαχείριση του Εθνικού Κήπου, 12.1.16

 Η  «Πανελλήνια Ένωση Επαγγελματιών Γεωτεχνικών και Επιχειρήσεων» στο πλαίσιο των επιστημονικών δραστηριοτήτων της  οργανώνει εκδήλωση με τίτλο :  
«Προτείνουμε και συζητάμε για την πλήρη αποκατάσταση και μελλοντική  διαχείριση του Εθνικού Κήπου» 
Η  εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 17:00-20:30 , στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης»). Χορηγός της εκδήλωσης  είναι η εταιρεία  τηλεοπτικών παραγωγών CReatures (www.creatures.gr/). Χορηγοί επικοινωνίας είναι ο ραδιοφωνικός σταθμός «Στο κόκκινο» (www.stokokkino.gr/), η εφημερίδα «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» (www.kathimerini.gr/) και η «ΑγροΤύπος αε»(www.agrotypos.gr/).
Ομιλητές θα είναι οι :  Ιωάννης  Σπαντιδάκης, Δημήτριος Παπαδήμας και Σταυρούλα Κατσογιάννη .  
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση του γεωτεχνικού κλάδου καθώς και της Αθηναϊκής κοινωνίας  σχετικά με  την υφιστάμενη κατάσταση του Εθνικού Κήπου, την ανάδειξη των προβλημάτων του και κυρίως τις βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες ενέργειες που προτείνονται να ακολουθηθούν για την, αποκατάσταση , την αναβάθμισή και την εύρυθμη διαχείριση του εις το μέλλον. Οι προτάσεις αυτές είναι προϊόν συλλογικής επιστημονικής μελέτης και συντάχθηκαν με γνώμονα τον  σεβασμό προς τον ιστορικό , κοινωνικό και περιβαλλοντικό  χαρακτήρα του Εθνικού Κήπου.  Θα ακολουθήσει δημοσία συζήτηση.   
          Για την ΠΕΕΓΕΠ, ο  Πρόεδρος  ο   Γεν. Γραμματέας   
ΜΙΧΑΛΗΣ   Ν. ΣΤΟΓΙΑΝΝΟΣ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΑΥΡΙΚΟΣ 
Σχετικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου