Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

«Κλιματική Αλλαγή, Ενέργεια και Ελληνικό Περιβάλλον: Ποιες οι επιλογές;»


HΜΕΡΙΔΑ

«Κλιματική Αλλαγή, Ενέργεια και Ελληνικό Περιβάλλον:
Ποιες οι επιλογές;»

28 Ιανουαρίου 2020, Μουσείο Ακρόπολης


«Κλιματική Αλλαγή, Ενέργεια και Ελληνικό περιβάλλον: Ποιες οι επιλογές;» είναι το θέμα της σημαντικής ημερίδας που διοργανώνει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Περιβάλλοντος και Πολιτισμού –σε συνεργασία με το πρόγραμμα H2020 ‘Paris Reinforce και τις ΣΥΓΚΛΙΣΕΙΣ (Convergences Greece Forum)– την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020 στο Μουσείο Ακροπόλης.

Με αδιαμφισβήτητη πλέον την κλιματική αλλαγή και τις επιπτώσεις της στο φυσικό περιβάλλον και την οικονομία, και εν όψει της απόφασης της κυβέρνησης για την απολιγνιτοποίηση της χώρας -απόφαση που ανοίγει το μεγάλο κεφάλαιο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας- τίθενται επιτακτικά τα ερώτηματα:

-    Ποιες είναι οι καταλληλότερες ΑΠΕ, συμφερότερες βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα;
-    Ποιες αφήνουν το μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα; 

Σε αυτά τα σημαντικά ερωτήματα και με κύριο στόχο την ενημέρωση της κοινωνίας των πολιτών, η ημερίδα θα θέσει προβληματισμούς, δίνοντας την ευκαιρία σε φορείς της οικονομίας, του δημοσίου, της επιστημονικής κοινότητας και των πολιτών να ακούσουν και να εκφρασθούν.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της ημερίδας.



Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ελεύθερη, με την συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής στον σύνδεσμο:

 


Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τα γραφεία της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ  Περιβάλλοντος & Πολιτισμού: κα Κ. Στεμπίλη -  Τηλ: 210 - 32 25 245 & 210 - 32 26 693.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου