Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Μακ Κάλεν: Άννα Βάϊς

Η Άννα Βάις είναι μία υπνοθεραπεύτρια που ειδικεύεται στο Σύνδρομο Ψευδών Αναμνήσεων. Μέσα από τις συνεδρίες της με την 20χρονη Λιν, επαναφέρει στη μνήμη της νεαρής κοπέλας μια ιστορία παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης από τον πατέρα της. Συνέβη; Όταν η Λιν αντιμετωπίζει τον πατέρα της, Ντέιβιντ, ο ίδιος υπερασπίζεται σθεναρά την αθωότητά του. Όλα θα κριθούν στο τέλος.
Ωστόσο, αυτό το κατά τα άλλα καθηλωτικό θεατρικό έργο για το Σύνδρομο Ψευδών Αναμνήσεων, αποτελεί επίσης μια πρόκληση για τη Συναισθηματική Νοημοσύνη του αναγώστη, για την ανάγκη εμπιστοσύνης και πίστης στο συνάνθρωπο, καθώς παρακολουθεί τρεις ζωές να κατρακυλούν σε μια άβυσσο αμοιβαίας δυσπιστίας, με απρόσμενα αποτελέσματα.
**
Ο Μάικ Κάλεν εγκατέλειψε το σχολείο στην ηλικία των δεκαέξι ετών για να εργαστεί στα ανθρακωρυχεία ως ηλεκτρολόγος, με σκοπό να χρηματοδοτήσει την καριέρα του ως ροκ σταρ.
Αφού έπαιξε σε διάφορα συγκροτήματα, λίγα χρόνια μετά, επέστρεψε στο σχολείο και, το 1992, αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου με πτυχίο στη Γλωσσολογία.
Στην τελευταία του χρονιά στο πανεπιστήμιο, έγραψε το εξαιρετικά επιτυχημένο θεατρικό The Cut, αντί να παρακολουθήσει τα μαθήματά του. Το 1996 έγινε συγγραφέας στο Traverse Theatre του Εδιμβούργου, στο πλαίσιο του Προγράμματος Υποτροφιών του Thames TV.
Συνέχισε να γράφει σενάρια για την τηλεόραση, δημιουργώντας τη σειρά Donovan. Το 1997 κέρδισε το βραβείο Fringe First στο Φεστιβάλ του Εδιμβούργου με το έργο του Anna Weiss.
ΠΗΓΗ  ΒΑΓΧΙΚΟΝ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου