Το
ΦΟΥΓΑΡΟ, στο πλαίσιο της εκθεσης «ΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΚΗΣ ΓΗΣ ΣΤΟ
ΦΟΥΓΑΡΟ», που διοργανώνεται για 3η συνεχόμενη χρονιά, προγραμματίζει για
την ολοκλήρωση της εκθεσης την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι
μια ανοιχτή οινογνωσία που συντονίζει η sommelier Γιοβάννα Λύκου.
Στη δράση αυτή με μία
διακεκριμένη επαγγελματία, με στόχο να αναδειχθούν τα υψηλού επιπέδου
οινικά προϊόντα της περιοχής, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να έρθει σε
επαφή με τις βασικές αρχές της γευσιγνωσίας, να ακούσει μύθους και αλήθειες
για το κρασί, καθώς και συμβουλές για να απολαμβάνει περισσότερο.
Στη συνέχεια, δοκιμάζουμε
επιλεγμένες ετικέτες από τα οινοποιεία που συμμετέχουν στην έκθεση και
αναδεικνύουμε τα γευστικά χαρακτηριστικά των ποικιλιών, μαθαίνοντας τους
ιδανικότερους γευστικούς συνδυασμούς με προϊόντα απο παραγωγούς της
επικράτειας.
ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Ναυπλία
Γη, Κτήμα Νικολάου, Κτήμα Παλυβού, Οινοποιία Ευάγγελος Δούρος, Οινοποιείο
Κορωνιώτη, Κτήμα Μπαραφάκα, στροφιλιά estate winery, Κτήμα Γιαννίκος,
Οινοποιία Αϊβαλή, Οινοποιείο Λαυκιώτη, Οινοποιΐα Παπαντώνη, Οινοποιείο
Αθανασίου, Οινοποιία Δασακλή
|
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου