Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΕΧΝΩΝ ΟΡΕN SEPTEMBER 5




                   
            ΠΡΟΣΚΛΗΣH ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


 
Ο Πολυχώρος VAULT διοργανώνει το 5ο OPEN SEPTEMBER. Στείλε την   συμμετοχή σου και γίνε κι εσύ μέρος αυτού του πολυδιάστατου Φεστιβάλ Τεχνών.

Το OPEN SEPTEMBER είναι ένας καλλιτεχνικός θεσμός που εγκαινιάστηκε με επιτυχία το 2012, με στόχο την προώθηση της τέχνης και ειδικότερα της σύγχρονης καλλιτεχνικής δημιουργίας. Πρόκειται για ένα φεστιβάλ “ανοιχτό” για καλλιτέχνες και δημιουργούς, που θέλουν να αναδείξουν τη δουλειά τους, να προβάλουν τα μηνύματα τους, να συνεργαστούν με άλλους καλλιτέχνες, να γνωριστούν με άλλους φορείς και κοινότητες και να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες μέσα από την συνύπαρξη τους στον ίδιο χώρο.

Στο OPEN SEPTEMBER 5, με οικοδεσπότες τους ίδιους τους καλλιτέχνες, θα παρουσιαστούν για 5η χρονιά στον Πολυχώρο VAULT (το τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου), εκθέσεις και παραστάσεις, μέχρι προβολές, αναγνώσεις, σεμινάρια και μουσικές βραδιές, φιλοδοξώντας να δημιουργηθεί για μία ακόμα χρονιά, ένας πυρήνας πολιτισμού που θα περιλαμβάνει όλες τις μορφές τέχνης.



Λίγα λόγια για το VAULT Theatre Plus.

Ο Πολυχώρος VAULT, (ένας πολυμορφικός χώρος τέχνης, με δύο πλήρως εξοπλισμένες θεατρικές σκηνές, γκαλερί και φουαγιέ - cocktail bar) που άνοιξε τον Μάρτιο του 2012 στο Βοτανικό (κάτω από την πλατεία του Κεραμεικού στο Γκάζι) από τον ηθοποιό - σκηνοθέτη Δημήτρη Καρατζιά και τον μουσικοσυνθέτη Μάνο Αντωνιάδη, με στόχο να αποτελέσει ένα σημείο έκφρασης, δημιουργίας και συνάντησης των καλλιτεχνών της πόλης, μετράει ήδη τέσσερα χρόνια λειτουργίας.

Το VAULT, με πυρήνα το Θέατρο, στεγάζει καθημερινά παράλληλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, ενώ συχνά φιλοξενεί δράσεις ανθρωπιστικού ενδιαφέροντος και μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Κάθε χρόνο λαμβάνουν χώρα: ατομικές και ομαδικές εκθέσεις, μουσικές βραδιές και live, bazaar, παρουσιάσεις βιβλίων, θεματικές ημερίδες, ενώ γύρω στις 20 θεατρικές παραστάσεις παρουσιάζονται κατά την διάρκεια της θεατρικής σεζόν.

Κάθε χρονιά ανοίγει με το OPEN SEPTEMBER. Ένα φεστιβάλ τεχνών που εκφράζοντας πλήρως την φιλοσοφία του Πολυχώρου, φιλοξενεί ένα σύνολο καλλιτεχνών από όλες τις μορφές τέχνης. Κάθε Σεπτέμβρη, ως έναρξη της καλλιτεχνικής σεζόν, και για 10 με 15 ημέρες στους χώρους του VAULT διεξάγονται παράλληλα θεατρικές, μουσικές και χορευτικές παραστάσεις, performances, εικαστικές εγκαταστάσεις, εκθέσεις ζωγραφικής, φωτογραφίας, γλυπτικής, κόμικ, αρχιτεκτονικά projects, μόδα και χειροτεχνία, παρουσιάσεις βιβλίων, σεμινάρια κ.α. Το ραγδαία εξελισσόμενο φεστιβάλ, που την πρώτη του χρονιά στέγασε 35 καλλιτέχνες, έφτασε πέρυσι να φιλοξενήσει πάνω από 250 δημιουργούς από διάφορα μέρη της Έλλάδας.



ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:

                  ΘΕΑΤΡΟ (ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ & ΕΦΗΒΟΥΣ)
                  ΜΟΥΣΙΚΗ (ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ, MUSICALS, LIVE)
                  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ( ΑΤΟΜΙΚΕΣ, ΟΜΑΔΙΚΕΣ, PROJECTS)
                  VIDEO ART - ΠΡΟΒΟΛΕΣ
                  ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ
                  ILLUSTRATION
                  ΓΛΥΠΤΙΚΗ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
                  ΚΟΜΙΞ
                  PERFORMANCE (ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΕΣ, ΧΟΡΕΥΤΙΚΕΣ)
                  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - INSTALLATIONS 
                  ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ - ΠΟΙΗΣΗ (ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ, ΚΤΛ)
                  ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ
                   ΚΟΣΤΟΥΜΙ
                  ΧΟΡΟΣ
                  ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
                  ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ
         
                  ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟ:


Από 10/7/2016 μέχρι 30/8/2016 γίνονται δεκτές συμμετοχές από καλλιτέχνες, ομάδες, κοινότητες, φορείς.

Αποστολή προτάσεων:

Παρακαλούμε για την συμμετοχή σας αποστείλατε πρόταση με:
1. Αναλυτικά το έργο και τον τρόπο παρουσίασης του.
2. Φωτογραφικό υλικό.
3. Βιογραφικό συντελεστών.
4. Προαιρετικά: Video, Δημοσιεύματα, Δελτίο Τύπου

στο EMAIL : openseptember@gmail.com  


Πολυχώρος VAULT
Μελενίκου 26, Γκάζι, Βοτανικός
Πλησιέστερος σταθμός μετρό: Κεραμεικός (8’ περίπου με τα πόδια)
Τηλέφωνα: 213 0356472

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου