Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

ΓΙΟΡΤΕΣ 2022 @ FOUGARO ARTCENTER

 


Δεκέμβριος 2022 - Ιανουάριος 2023

Το FOUGARO ARTCENTER γίνεται και φέτος τα Χριστούγεννα ο ιδανικός προορισμός των επισκεπτών του Ναυπλίου!

Συμπληρώνοντας 10 χρόνια δημιουργικής ζωής,το FOUGARO γιορτάζει φέτος με φως: από την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, η ΠΛΑΤΕΙΑ και το ΠΑΡΚΑΚΙ φιλοξενούν μία μεγάλη φωτιστική εγκατάσταση, με τίτλο Light CAN. Η ομάδα Beforelight, που έχει σχεδιάσει τις πιο γνωστές light art παρεμβάσεις στην Ελλάδα, έρχεται για πρώτη φορά στο Ναύπλιο και εμπνέεται από την αρχική λειτουργία του Φουγάρου ως κονσερβοποιίας, με μια φωτεινή εγκατάσταση που πειραματίζεται εικαστικά γύρω από την ιδέα της κονσέρβας.

Το CAFÉBISTROT έχει ήδη φορέσει τα καλά του και ανεβάζει τη διάθεση με ένα ειδικό μενού που θα φιλοξενεί για όλη την εορταστική περίοδο, όπου κυριαρχούν τα εποχιακά τοπικά υλικά και ο γιορτινός χαρακτήρας.


Το εορταστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει δράσεις για μικρούς και μεγάλους με τέχνη, χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και κάλαντα, παιχνίδια, εργαστήρια, παραμύθια, DAY CAMP, και όπως πάντα, πολλή μουσική!


Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου υποδεχόμαστε τους κορυφαίους μπλουζίστες Jolly Jumper & Big Moe σε ένα ανεπανάληπτο LIVE! Την σκυτάλη θα πάρουν τοπικά συγκροτήματα που θα εμφανιστούν με εορταστικό πρόγραμμα τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου