Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

We will rock you 
Οι μουσικές περιπλανήσεις στο «σχεδία home» συνεχίζονται
σε ύφος indie rock και electro pop

Η Ζαννίνα Μαργαρίτη (ZanD’ark), ραδιοφωνική παραγωγός στον UP FM του Πανεπιστημίου Πατρών, έρχεται από την αχαϊκή πρωτεύουσα για να εμπλουτίσει τις μουσικές του «σχεδία home» με Indie rock και Electro pop ήχους. 

«Αγαπώ πολύ τη “σχεδία”. Εδώ και χρόνια. Ήταν στις αρχές της ακόμα (κάπου στο 2014), όταν τυχαία έπεσε στα χέρια μου ένα τεύχος της. Λίγο καιρό πριν είχα διαβάσει το βιβλίο του Όργουελ "Οι αλήτες του Παρισιού και του Λονδίνου" που σκιαγραφούσε τη ζωή των αστέγων. Έτσι, όλα ήρθαν και “κούμπωσαν” μέσα μου. Τότε, λοιπόν, έδωσα μια υπόσχεση στον εαυτό μου, πως θα βοηθήσω τους ανθρώπους του ελληνικού περιοδικού δρόμου όσο περισσότερο μπορώ, με όποιο τρόπο μπορώ», λέει η ίδια με αφορμή την εμφάνισή της στο «σπίτι της σχεδίας».

Όσο για το τι μας περιμένει την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου; Το "μενού" θα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα από ευχάριστα κομμάτια, άλλοτε chill και άλλοτε upbeat, στο πλαίσιο κυρίως της indie και της electro μουσικής κουλτούρας». 

Σας περιμένουμε να απολαύσουμε όλοι μαζί ένα ακόμα Dj set στο «σχεδία home», παρέα με signature κοκτέιλ και δροσερή μπίρα!

Ημερομηνία: Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020 
Διάρκεια: 19:00 – 00:00

Σχεδία home

Κολοκοτρώνη 56 & Νικίου 2, Αθήνα
Τηλ. 213 0231220

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου