Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

Πανελλήνιο Συνέδριο Αναπαραγωγικής Ιατρικής

 


 

Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης, η Ελληνική Εταιρεία Αναπαραγωγικής Ιατρικής και η Πανεπιστημιακή Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, οργανώνουν το «3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αναπαραγωγικής Ιατρικής», 16 – 18 Οκτωβρίου 2020, στην Αλεξανδρούπολη διά ζώσης και εξ αποστάσεως, υπό την Αιγίδα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου.

 

Πρόεδροι του Συνεδρίου, είναιο Διευθυντής της Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου ΘράκηςΚαθηγητής Νικόλαος Νικολέττος και ο Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Διευθυντής της Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής «Γένεσις» Αθηνών και Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής Dr. Κωνσταντίνος Πάντος.

 

Οι εξελίξεις στην υποειδικότητα της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής είναι ραγδαίες και λόγω της συσσώρευσης νέων επιστημονικών δεδομένων καθίσταται επιτακτική η συνεχής ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας που έρχονται σε επαφή με τα προβλήματα της υπογονιμότητας.

Σκοπός

του Συνεδρίου είναι να συμβάλλει στην ενημέρωση και εκπαίδευση των ειδικευομένων και ειδικών μαιευτήρων γυναικολόγων και ουρολόγων, εμβρυολόγων, βιολόγων, μαιών – μαιευτών, νομικών, νοσηλευτών, φοιτητών και του ευρύτερου κοινού στα νεότερα δεδομένα στο πεδίο της Ανθρώπινης Αναπαραγωγής, με τη συμμετοχή διακεκριμένων Ελλήνων επιστημόνων.

Στη θεματολογία του Συνεδρίου έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στους νομικούς και ηθικούς προβληματισμούς που σχετίζονται με την εφαρμογή των τεχνικών υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς και τη χρήση του αναπαραγωγικού τουρισμού και γενικώς του τουρισμού υγείας ως εργαλείου ανάπτυξης της χώρας.

 

Κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, μεταξύ 19:30 – 21:30, θα χαιρετήσουν την εκδήλωση οι κ.κ.Νικόλαος ΝικολέττοςΚαθηγητής Μαιευτικής Γυναικολογίας- Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, Διευθυντής Πανεπιστημιακής Μαιευτικής – Γυναικολογικής Κλινικής, Μιχαήλ ΠιτιακούδηςΚαθηγητής Χειρουργικής Δ.Π.Θ., Πρόεδρος Τμήματος Ιατρικής Δ.Π.Θ., Πλούμης ΠασαδάκηςΚαθηγητής Νεφρολογίας Δ.Π.Θ., Κοσμήτορας Σχολής Επιστημών Υγείας Δ.Π.Θ., Αλέξανδρος ΠολυχρονίδηςΚαθηγητής Χειρουργικής, Πρύτανης Δ.Π.Θ., Ευάγγελος Ρούφος Διοικητής Π.Γ. Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, Ιωάννης ΖαμπούκηςΔήμαρχοςΑλεξανδρούπολης, Μητροπολίτης ΆνθιμοςΙερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως – Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης

Ενώ, έχουν προσκληθεί ως ομιλητές οι κ.κ.ΧρήστοςΜέτιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Γεώργιος ΚασαπίδηςΠεριφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Γεώργιος Πατούλης Περιφερειάρχης Αττικής

 

Πρόγραμμα Συνεδρίου & λοιπές πληροφορίες: https://bit.ly/38rz6IN

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία οργάνωσης:

ΣτέλλαΔιακοπούλου | Key Account Manager

Αλεξ. Παναγούλη 118 – Αγία Παρασκευή 15343 | Τηλ. +30 210 60 74 205, Fax+30 210 60 74 222

E-mails.diakopoulou@mdcongress.grWebsite www.mdcongress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου