Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Nάνσυ Μαλλέρου : πώς να ζεις αναπολογητικά

 


imageΤο νέο βιβλίο της Dr. Νάνσυ Μαλλέρου σού δείχνει πώς να ζεις αναπολογητικά σ’ έναν κόσμο γεμάτο ενοχές
Η Dr. Μαλλέρου έχει την πατρότητα του όρου «εσωκεντρισμός». Μια έννοια την οποία συνέλαβε το 2012 και μοιράστηκε με το κοινό στα σεμινάρια "Καλύτερα γίνεται" τα χρόνια που μεσολάβησαν μέχρι τη γνωστή ομιλία της στο TEDx το 2019.
Η φιλοσοφία του Εσωκεντρισμού αποτελεί τη βάση της προσέγγισής της. Τις αρχές του εσωκεντρισμού, άλλωστε, επιστρατεύει και η ίδια για να βαδίσει το δική της επιτυχημένο μονοπάτι, αλλά και για να φωτίσει τον δρόμο σε χιλιάδες ανθρώπους και επιχειρήσεις που έχουν ζητήσει όλα αυτά τα χρόνια την αρωγή της.
Έφτασε, λοιπόν, η ώρα όλα να μπουν σε ένα βιβλίο και ν’ αποτελέσουν πολύτιμα όπλα στη φαρέτρα του αναγνώστη που θέλει να δει τη ζωή του ν’ αλλάζει. Το νέο εγχειρίδιο εξέλιξης, επιτυχίας κι ευτυχίας της Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου «Εσωκεντρισμός: Πώς να ζήσεις αναπολογητικά σε έναν κόσμο γεμάτο ενοχές» είναι γεγονός και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πεδίο..

Τι είναι όμως ο εσωκεντρισμός και τι σημαίνει πρακτικά να ζεις αναπολογητικά; Η Dr. Νάνσυ Μαλλέρου σημειώνει: «Η απάντηση είναι απλή: να επιστρέψεις στον πυρήνα της ύπαρξής σου, εκεί όπου υπάρχουν µόνο η αγάπη, η σοφία και η εξέλιξη. Να ζήσεις χωρίς ενοχή, ακούγοντας και αγαπώντας ουσιαστικά τον εαυτό σου, αλλά και τους άλλους. Τόλµησε να επιστρέψεις στην πηγή σου, αφυπνίσου και γίνε όλα όσα µπορείς να γίνεις. Γίνε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, ο ηγέτης της ζωής σου! ∆ηµιούργησε ευτυχισµένες σχέσεις και άφησε θετικό αποτύπωµα στον κόσµο µας!».

Πληροφορίες για το βιβλίο
Τίτλος: ΕΣΩΚΕΝΤΡΙΣΜΟΣ: Πώς να ζήσεις αναπολογητικά σε έναν κόσμο γεμάτο ενοχές
Συγγραφέας: Dr. Νάνσυ Μαλλέρου
Εκδόσεις: Πεδίο
Σελίδες: 384
Κυκλοφορία: 14/03/2022

Λίγα λόγια…

… για το βιβλίο
Μέσα από τις σελίδες αυτού του βιβλίου, η πολύπειρη και δηµοφιλής Dr. Μαλλέρου καθοδηγεί µε τρόπο απλό και απολύτως κατανοητό τους αναγνώστες να απαλλαγούν από τις ενοχές τους, να πάρουν τα ηνία της ζωής τους και να ζήσουν διεκδικώντας ό,τι πραγµατικά τους αξίζει!

Ασκήσεις, γραφήµατα, πίνακες, προσωπικές εµπειρίες – όπλα όλα της φαρέτρας αυτού του εγχειριδίου αυτοβελτίωσης και προσωπικής εξέλιξης που θα κάνουν την ανάγνωση όχι µόνο ωφέλιμη, αλλά και διασκεδαστική!

… για τη συγγραφέα

Η Dr. Νάνσυ Μαλλέρου δραστηριοποιείται στον χώρο της ψυχικής και της σωµατικής ευεξίας, είναι CEO της Nama Group, συγγραφέας του best seller Καλύτερα Γίνεται, από τις κορυφαίες coaches και περιζήτητη οµιλήτρια. Μέσα από τη δραστηριότητά της, τα τελευταία 20 χρόνια, έχει επηρεάσει θετικά τη ζωή εκατοµµυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσµο. Η εκποµπή της «Καλύτερα Γίνεται» στο YouTube έχει ξεπεράσει τις 8.000.000 θεάσεις (views) και έχει φανατικούς θεατές. To 2020, σε απάντησή της προς το στρες, την αβεβαιότητα, τη µοναξιά και την κοινωνική αποµόνωση που επέφερε ο COVID-19, ίδρυσε τη Φυλή των Νάµα σε µια προσπάθεια να συσπειρώσει την ελληνική κοινωνία. Το 2021, από κοινού µε τη Μαλού Λαρσινού, ίδρυσε το Nama Tribe, την πρώτη ελληνική συνδροµητική πλατφόρµα Coaching & Wellbeing, µε παρουσία σε 19 χώρες του κόσµου, που τιµήθηκε µε το βραβείο «Wellbeing Expert of the Year».
Η Dr. Μαλλέρου έχει πτυχίο Γαλλικής Φιλολογίας, master στη ∆ιοίκηση Επιχειρήσεων και διδακτορικό στις Στρατηγικές Ανταγωνισµού. Έχει διδάξει Μάρκετινγκ και Επικοινωνία στο Πάντειο Πανεπιστήµιο για 12 χρόνια.
Έχει 15 χρόνια εµπειρίας σε πολυεθνικές εταιρείες ποικίλων τοµέων στην Ευρώπη, ενώ είναι συγγραφέας των βιβλίων Καλύτερα Γίνεται και Ανταγωνιστές συνεργαστείτε. To 2020, στο Κάιρο, βραβεύτηκε από το Women Economic Forum µε το διεθνές βραβείο «Iconic Women Creating a Better World for All» (Μάρτιος 2020, Κάιρο).Τέλος, έχει την πατρότητα των όρων «εσωκεντρισµός» και «εσω- κεντρικός», που αποτελούν τη βάση της προσέγγισής της. Το 2019 παρουσίασε για πρώτη φορά αυτές τις έννοιες σε οµιλία της στο TEDx.
Περισσότερες πληροφορίες για την ίδια μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

 

 

 MG 0685

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου