Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

Το πρώτο vegan "αυγό" του πλανήτη είναι γεγονός

 Το πρώτο vegan «αυγό» του πλανήτη είναι γεγονός και η τετράδα κοστίζει 11,15 δολάρια. Μια νέα εναλλακτική επιλογή για όσους ακολουθούν χορτοφαγική διατροφή.

 
Μετά τις «πράσινες» εναλλακτικές τεχνητού, αναίμακτου κρέατος και τα φυτικά γάλατα για όσους ακολουθούν χορτοφαγική διατροφή, η OsomeFood επιχειρεί τώρα να λανσάρει και ένα φυτικό «αυγό» που έρχεται στο ψυγείο ήδη βρασμένο.
 
Το vegan OsomeEgg παράγεται με 90% λιγότερους χερσαίους πόρους και νερό, σε σχέση με αυτούς που απαιτούνται για να δημιουργηθεί «από το μηδέν» ένα αυγό κότας και να καταλήξει βρασμένο στο τραπέζι των καταναλωτών.
 

 
Πέρα από το ελαφρύτερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, οι δημιουργοί του υποστηρίζουν ότι το vegan αυγό δεν περιέχει ορμόνες ή γλουτένη ούτε επιβαρύνει τα επίπεδα χοληστερίνης στο αίμα. Αντίθετα περιέχει βιταμίνες και μέταλλα, καθώς και συστατικά που ενισχύουν το κολλαγόνο όπως το CoQ10 και το σελήνιο.
Το αυγό αποτελείται μεταξύ άλλων από χυμό καρότου ψυχρής επεξεργασίας, ενεργοποιημένο γάλα αμυγδάλου, άμυλο πατάτας, ελαιόλαδο, μαγιά, λευκούς σπόρους chia

ΠΗΓΗ SIGMALIVE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου