Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

Φεστιβάλ Δωδώνης, Δημήτρης Μπάσης

 

Ο Δημήτρης Μπάσης, ένας από τους σημαντικότερους λαϊκούς τραγουδιστές της γενιάς του, συμμετέχει στο φετινό Φεστιβάλ Δωδώνης, μ’ ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει κομμάτια από τη δική του διαδρομή, αλλά και αγαπημένα τραγούδια μεγάλων δημιουργών. Μαζί με την ορχήστρα του, κλείνουν ραντεβού με το κοινό το Σάββατο 7 Αυγούστου, όχι στο Αρχαίο Θέατρο Δωδώνης, αλλά σε μια πανέμορφη τοποθεσία, τις πηγές του Αχέροντα στο Σιστρούνι.
Διόλου τυχαία αυτή η επιλογή καθώς, όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος Δωδώνης κύριος Χρήστος Ντακαλέτσης: «Το Φεστιβάλ συνεχίζει να διευρύνει τις καλλιτεχνικές του δραστηριότητες και έξω από τον αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης, με στόχο τη γνωριμία του ευρύτερου κοινού με το ιδιαίτερο φυσικό κάλλος του τόπου μας και την ανάδειξη της απαράμιλλης ομορφιάς του».


 

 page-0001

 

Λίγα λόγια για τη συναυλία
Ο Δημήτρης Μπάσης ετοιμάζει και φέτος ένα μοναδικό πρόγραμμα, γεμάτο αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και τραγούδια μεγάλων δημιουργών, ερμηνευμένα πάντα με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.
Τραγούδια σύγχρονα και κλασσικά που θα μας ταξιδέψουν, σε όλο το φάσμα της λαϊκής μουσικής μέσα από το πρίσμα της μοναδικής φωνής του αγαπημένου μας καλλιτέχνη.
Μια ξεχωριστή αναδρομή από το χτες στο σήμερα, από τα «Χαμοπούλια» μέχρι το «Ένα Λεπτό», μια ανατρεπτική συνεργασία με τον Χρήστο Μάστορα που κατέκτησε τα ελληνικά ραδιοφωνικά charts και γνώρισε τεράστια επιτυχία.
Πιο ανανεωμένος από ποτέ αλλά πάντα με το ήθος και την αυθεντικότητα που τον διακρίνουν σε όλη την μουσική του πορεία, ο Δημήτρης Μπάσης έρχεται για να μας διασκεδάσει και για να μας χαρίσει ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές!

Μαζί του οι μουσικοί:
Κιθάρα-ενορχηστρώσεις: Γιάννης Παπαζαχαριάκης
Μπουζούκι: Γιάννης Σινάνης
Ακορντεόν/Πλήκτρα: Τάσος Αθανασιάς
Τύμπανα: Γιάννης Τσουμπρής
Μπάσο: Μίμης Ντούτσουλης

Οργάνωση Παραγωγής: 360 Entertainment

Πού: Πηγές Αχέροντα, Σιστρούνι
Πότε: Σάββατο 7 Αυγούστου στις 21:00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

DIMITRIS MPASIS PHOTO

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου