Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

Sounds of Solidarity - Μεγάλη Ανοικτή συναυλία για την Ημέρα της Μεσογείου

 

 Η 28η Νοεμβρίου είναι η Ημέρα της Μεσογείου, μία ημέρα που αναγνωρίζουμε την κοινή μας ταυτότητα και κληρονομιά.

Προς τιμήν της ημέρας αυτής, το Ίδρυμα AnnaLindh κάθε χρόνο επιλέγει τοπικά σχήματα στις 42 Μεσογειακές χώρες για την πραγματοποίηση ανοικτών συναυλιών. Είμαστε περήφανοι που συμμετέχουμε!

 

Φέτος, η μουσική ξεπερνάει τα όρια μίας εκδήλωσης! Είναι μία εγκάρδια έκφραση ενότητας και ειλικρινούς προσπάθειας να συνδεθούμε μέσα από την παγκόσμια γλώσσα της μουσικής.

 

Η μουσική μας ας γεφυρώσει τον πόνο και τη θλίψη, διαδίδοντας ήχους αλληλεγγύης!

 

Η Ανοικτή Συναυλία για την Ημέρα της Μεσογείου, SoundsofSolidarity, θα πραγματοποιηθείτην Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023, στις 19:00 στο Μουσικό Σχολείο Ρόδου.

 

Στη συναυλία συμμετέχουν:

- Η Χορωδία Ενηλίκων και το Εργαστήρι Παιδικής Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου του ΔΟΠΑΡ, υπό τη διεύθυνση της Άντζελας Σπανού.

- MemnuneMusic (Πιάνο: Μεμνουνέ Κιαζίμ, Βιολί: Γεώργιος Παπασάββας, Κοντρομπάσο: Ευάγγελος Κοντόπουλος)

- Παραδοσιακή Χορωδία & Ορχήστρα του Μουσικού Σχολείου Ρόδου

 


Η εκδήλωση πραγματοποιείται από το Σπίτι της Ευρώπης στη Ρόδο με την υποστήριξη του Ιδρύματος AnnaLindh, στα πλαίσια του συντονισμού για την Ημέρα της Ευρώπης, με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ρόδου.

 

Πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης Δήμου Ρόδου, το Μουσικό Σχολείο Ρόδου, την arteconanima και την Φωτόεσσα.

 

Είσοδος ελεύθερη.

 

Η συναυλία θα μεταδοθεί και ηλεκτρονικά μέσα από τη σελίδα του Σπιτιού της Ευρώπης στη Ρόδο στο Facebook (https://www.facebook.com/houseofeurope/

 

Λόγω της παράλληλης μετάδοσης σε όλες τις χώρες της Μεσογείου, η εκδήλωση θα ξεκινήσει ακριβώς στις 19:00. Ώρα προσέλευσης 18:30

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου