Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ - ART AWARDS 2023 ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ / ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ

 

 

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη προσέλευση παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών η απονομή των ART AWARDS εικαστικών τεχνών - σημειωτέον όλων των εκφραστικών μέσων και μορφών- που διοργανώθηκαν από την Dreamteam στα πλαίσια της μεγάλης ομαδικής έκθεσης ζωγραφικής, γλυπτικής, χαρακτικής, μικτών τεχνικών, κολλάζ, ψηφιδωτού, νέων συνθετικών μέσων και φωτογραφίας, με τίτλο Love4Art, στην οποία συμμετείχαν 82 καλλιτέχνες και εκτέθηκαν 112 έργα τέχνης.

Στην επίσημη εκδήλωση που εντυπωσίασε με το πολυθεαματικό, επιμελημένο άψογα πρόγραμμα της έδωσαν το παρών εκπρόσωποι κορυφαίων φορέων και οργανισμών της χώρας μας και πάνω από 500 φιλότεχνοι, καλλιτέχνες, χορηγοί και διακεκριμένοι άνθρωποι της μόδας και του θεάματος στο κατάμεστο Αμφιθέατρο.

Ο ζωγράφος, λογοτέχνης, θεωρητικός τέχνης Κώστας Ευαγγελάτος στον χαιρετισμό του, ως μέλος της κριτικής επιτροπής των Εικαστικών Βραβείων, τόνισε ότι η τέχνη είναι σπουδαίο αγαθό για όλους και κάθε προσπάθεια διεύρυνσης του κοινού της είναι αξιέπαινη.

Στον καλλιτέχνη απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα για την υποστήριξη του στο κοινωνικό και πολιτιστικό έργο της Dreamteam και την συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή των Πανελλήνιων Εικαστικών Βραβείων Τέχνης από τον πρόεδρο της κ. Χρήστο Πετρίδη και την αντιπρόεδρο κ. Αναστασία Γκούβα.

Ο Κώστας Ευαγγελάτος συμμετείχε επίσης στην έκθεση τιμητικά με δύο χαρακτηριστικές ζωγραφικές συνθέσεις του. Την καταληκτήρια βραδιά της έκθεσης ART4LOVE, με μέλη της κριτικής επιτροπής έκαναν απονομή Επαίνων σε όλους τους εκθέτες. Όλοι με ενθουσιασμό ευχήθηκαν τα Εικαστικά Βραβεία να γίνουν ετήσιος θεσμός προβολής της τέχνης της εποχής μας και των πολλών αξιόλογων εκπροσώπων της στη χώρα μας
!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου