Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Πολιτιστικό Πρόγραμμα Δήμου Σύρου


Το πολιτιστικό πρόγραμμα του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης «Σύρος – Πολιτισμός 2019» ανοίγει πιο γρήγορα από ποτέ, την αυλαία του, για να προβάλει την ξεχωριστή ταυτότητα και τον πολιτιστικό θησαυρό του νησιού μας, παντρεύοντας το παραδοσιακό με το μοντέρνο, με φόντο τη νεοκλασική Ερμούπολη, τη μεσαιωνική Άνω Σύρο και τα γραφικά χωριά μας. 
Φέτος το πρόγραμμα είναι αφιερωμένο στον μεγάλο Συριανό Μάνο Ελευθερίου, τον δικό μας Μάνο, που μας «άφησε» απροσδόκητα, δημιουργώντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην καρδιά μας. Εξακολουθεί να «ζει» μέσα από το μεγάλο έργο που μας κληροδότησε, το οποίο αναδεικνύουμε με σεβασμό.  
Το πολιτιστικό μας πρόγραμμα, με εγγυημένη υψηλή ποιότητα και ποικιλία εκδηλώσεων, καλύπτει όλες τις προτιμήσεις και όλες τις ηλικίες. Για άλλη μια χρονιά μπορείτε να απολαύσετε υπέροχες μουσικοχορευτικές και θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις καταξιωμένων καλλιτεχνών, παραδοσιακές βραδιές, ποικίλα καλλιτεχνικά δρώμενα και φυσικά τα διεθνούς φήμης Φεστιβάλ, τα οποία προσελκύουν κόσμο απ’ όλα τα μήκη και πλάτη της γης.



 

Σας προσκαλούμε όλους να είστε κοντά μας και φέτος, στηρίζοντας το πρόγραμμά μας με τη παρουσία και τη θετική σας ενέργεια και σας υποσχόμαστε ανεπανάληπτες καλοκαιρινές βραδιές.

 

Το πρόγραμμα του «Σύρος – Πολιτισμός 2019» έχει αναρτηθεί στην τουριστική πύλη του Δήμου Σύρου – Ερμούπολη και θα το δείτε εδώ http://bit.do/eQtJ7





 

Δήμος Σύρου- Ερμούπολης
Γραφείο Πολιτισμού 


Γραφείο Πολιτισμού | τηλ. 22813 61064 -065 - 067 | fax 22810 88232


 




 

 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου