Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Σεμινάριο για τα μυστικά του casting με τον Χρήστο Βασιλόπουλο

 

 | INDAK art lab, 31/3 & 7/4

Το INDAK art lab, πάντα καινοτόμο και ανοιχτό σε ωραίες και ουσιαστικές συνεργασίες, υποδέχεται στον χώρο του τον Χρήστο Βασιλόπουλο. Ο γνωστός ηθοποιός έρχεται στο κέντρο παραστατικών τεχνών στο Παγκράτι, για ένα σεμινάριο που θα πάρει μεγάλο βάρος από τους ώμους πολλών καλλιτεχνών.

Σ’ αυτό θα δώσει τη δική του εκδοχή για το τι θα πει ακρόαση. Ο ίδιος έχει περάσει άπειρα casting σε Ελλάδα και εξωτερικό και θα μοιραστεί με τους συμμετέχοντες όλα τα μυστικά που θα τους οδηγήσουν πιο κοντά στην απόκτηση του πολυπόθητου ρόλου!

Σεμινάριο
Casting-Ακροάσεις
Online & δια ζώσης

Εισηγητής: Χρήστος Βασιλόπουλος

Κυριακή 31/3 και Κυριακή 7/4
INDAK art lab
Περιορισμένες θέσεις
Κρατήσεις εδώ: https://t.ly/wvw_a

Γιατί να το παρακολουθήσω

Το σεμινάριο περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με το τι ζητάνε οι casting directors και σκηνοθέτες για ελληνικές αλλά και ξένες παραγωγές (τηλεοπτικές σειρές ή σινεμά ), καθώς και μυστικά και αλήθειες μιας επιτυχημένης ακρόασης.

Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δουν και ακροάσεις από το αρχείο του Χρήστου Βασιλόπουλου, μαθαίνοντας έτσι πώς να κλείσουν τον επόμενό τους ρόλο.

Λίγα λόγια…

…για τον εισηγητή

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Απόφοιτος της Δραματικής Σχολής «Ίασμος» και της American Academy of Dramatic Arts . Από το 2010 έως το 2016, υπήρξε ενεργό μέλος του Ivana Chubbuck Studio, δουλεύοντας με την Ivana Chubbuck ακόμα και στην Ελλάδα.

Η μετάφραση στα ελληνικά του best seller βιβλίου, «Η δύναμη του ηθοποιού» της Ivana Chubbuck είναι το αποτέλεσμα πολλών ωρών διδασκαλίας της τεχνικής της Ivana, από τον ίδιο το Χρήστο Βασιλόπουλο, αλλά και προσωπικής επιθυμίας της ίδιας της Ivana, καθώς είναι ένας από τους αγαπημένους ηθοποιούς της κορυφαίας καθηγήτριας υποκριτικής.

Δούλεψε για 14 συνεχή χρόνια στο θέατρο, την τηλεόραση και το ραδιόφωνο, πριν πάρει την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στο Λος Άντζελες. Στην Ελλάδα εργάστηκε για 3 έτη ως ηθοποιός του Εθνικού Θεάτρου και συνεργάστηκε με σημαντικούς σκηνοθέτες, όπως ο Δημήτρης Μαυρίκιος, ο Κώστας Τσιάνος, ο Σλόμπονταν Ουνκόφσκι κ.ά. Από το 2009 μέχρι σήμερα, ζει και εργάζεται στο Λος Άντζελες και έχει λάβει μέρος σε πολλές αμερικανικές τηλεοπτικές σειρές, στον κινηματογράφο, στο ραδιόφωνο αλλά και σε Video Games.

… για το INDAK art lab

Εμπνεύστριες και ιδιοκτήτριες του INDAK art lab, του κέντρου παραστατικών τεχνών στο Παγκράτι, είναι δύο νέες, δυναμικές γυναίκες, η Εύα Σταυρογιάννη (χορογράφος, καθηγήτρια αυτοσχεδιασμού και κίνησης, απόφοιτη της κρατικής ακαδημίας χορού της Μόσχας) και η Ήρα Παπακωνσταντίνου (ηθοποιός και καθηγήτρια υποκριτικής-αυτοσχεδιασμού). Στο INDAK πιστεύουν ότι οι παραστατικές τέχνες δεν είναι απλώς μια μορφή καλλιτεχνικής έκφρασης, αλλά κυρίως ένα όχημα για θετική αλλαγή που ξεκινά από μέσα μας και επεκτείνεται σ’ όλο τον κόσμο. Στον χώρο τους διοργανώνουν δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες, ενώ φιλοξενούν σεμινάρια για επαγγελματίες από καταξιωμένους εισηγητές.

Χρήσιμες πληροφορίες σεμιναρίου

«Ακροάσεις – Casting»
Εισηγητής: Χρήστος Βασιλόπουλος

Πότε: Κυριακή 31.03.2024 | 11.00-13.00 & Κυριακή 07.04.2024 | 11.00-14.00
Πού: INDAK art lab, Υμηττού 154, Παγκράτι, τηλ: 210 7565472, www.indak.gr
Κόστος: 80 €
Πολιτική ακύρωσης
10 ημέρες πριν την έναρξη:100% επιστροφή χρημάτων
5 ημέρες πριν την έναρξη: 50% επιστροφή χρημάτων
4-1 ημέρες πριν την έναρξη: Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων

*Δυνατότητα εξ αποστάσεως παρακολούθησης για όσους μένουν εκτός Αθηνών.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου