Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Το κουκλοθέατρο "Εργαστήρι Μαιρηβή"

 

 

Το Κουκλοθέατρο «Εργαστήρι Μαιρηβή» ξανά κοντά στο κοινό για τρεις Κυριακές του Νοεμβρίου με τη μουσικοκουκλοθεατρική παράσταση "Momentos"


 

image

“Momentos”

Με ένα θέαμα γεμάτο μουσική, χιούμορ, συγκίνηση και μηνύματα αισιοδοξίας συνεχίζει τη λειτουργία του τον Νοέμβριο το «Εργαστήρι Μαιρηβή». Πρωταγωνιστούν τρεις μαριονέτες με ξεχωριστές προσωπικότητες και ταλέντα που είναι σίγουρο ότι θα συναρπάσουν μικρούς και μεγάλους.

Ο λόγος για τη μουσικοκουκλοθεατρική παράσταση “Momentos” που ανεβαίνει από την ομάδα Baruti τρεις Κυριακές του Νοεμβρίου (14, 21 & 28/11/2021), στις 12:00 το μεσημέρι, στο «Εργαστήρι Μαιρηβή», Σαχτούρη 4 & Σαρρή, στου Ψυρρή.

Στιγμές χαράς, γέλιου, συγκίνησης

Οι μαριονέτες παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα γεμάτο από μελωδίες που «πλημμυρίζουν» μια σειρά μικρών κωμικών σκετς. Κυριαρχεί η διάδραση ανάμεσα στους ηθοποιούς με τα παιδιά και τις κούκλες με τα παιδιά.  

Ο  ακριβής και φυσικός τρόπος που κινούνται οι κούκλες δημιουργεί μια συνεχή έκρηξη χαράς και γέλιου, φέρνοντας ταυτόχρονα τα παιδιά σε επαφή με μια ενδιαφέρουσα πτυχή τoυ κουκλοθεάτρου. Η παράσταση κλείνει σε ατμόσφαιρα συγκίνησης εκπέμποντας μηνύματα αγάπης, ελπίδας και αισιοδοξίας.

Περίληψη

Η παράσταση ξεκινάει με δύο ηθοποιούς σε κωμική δράση επί σκηνής να ετοιμάζουν τον χώρο όπου θα γίνει η μεγάλη συναυλία. Ο βιρτουόζος μαέστρος Γκουστάβο στο πιάνο, η χορεύτρια της σάμπα Miss Maruka και ο Mr Dupi σταρ του ροκ εν ρολ που ψάχνει την αγαπημένη του μέσα στο κοινό. Στιγμές αγάπης κλείνουν αυτήν την ασυνήθιστη συναυλία.

Λίγα λόγια για την ομάδα Baruti

Η ομάδα Baruti ερευνά από το 1987 διαφορετικές μορφές έκφρασης, με σκοπό να βρίσκει πάντα έναν απλό τρόπο να εκπλήξει τον θεατή, να τον ψυχαγωγήσει και να περάσει τα μηνύματα με τρόπο λεπτό και διακριτικό. Έχει παρουσιάσει τη δουλειά της σε πολλά διεθνή φεστιβάλ. Αυτή η συνεχής επαφή με διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς έχει δώσει στην ομάδα μια ανοιχτή οπτική, που προσφέρει το απαραίτητο υλικό για τη δημιουργία της κάθε παράστασης.

INFO

Διάρκεια: 55 λεπτά
Ώρα έναρξης: 12:00
Πότε: Τις Κυριακές 14, 21 & 28/11
Πού: «Εργαστήρι Μαιρηβή», Σαχτούρη 4 & Σαρρή, Ψυρρή
Τιμές εισιτηρίων: 8 ευρώ (ενήλικες & παιδιά) και 6 ευρώ (μέλη UNIMA)
Ειδικές τιμές για σχολεία και ομάδες

Κρατήσεις: 2105222181, 6942420062

Email: info@mairivi.gr
http://www.mairivi.gr

 *Στο Κουκλοθέατρο τηρούνται πιστά όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που προβλέπονται από τους αρμόδιους φορείς και αναπροσαρμόζονται ανάλογα με τα νέα δεδομένα που θέτει η πανδημία.

 

 

image

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου