Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Σάββατο 15 Μαΐου 2021

Τα Καναδικά Βραβεία (CIOOC 2021) είναι κάτι παραπάνω από απλά τρόπαια ελαιολάδου

  

Η εταιρική στρατηγική βραβείων για παραγωγούς, αλλά και επιχειρήσεις ελαιολάδου βοηθάει ώστε να δημιουργήσουν αξιοπιστία μέσω επικύρωσης ενός τρίτου οργανισμού, όπως του CIOOC, που θα κάνει τις επωνυμίεςτου ελαιόλαδων να ξεχωρίζουν μέσα στο καταναλωτικό κοινό. Τα βραβεία CIOOC 2021 πιστοποιούν την ποιότητα των ελαιόλαδων και τη θέση τους στην αγορά, καθώς και τη συνολική αποδοχή της επωνυμίας (brandname)τους.

 

 

Φέτος, υπάρχει ένας νέος τρόπος για τους παραγωγούς και τις εταιρείες ελαιολάδου να προσελκύσουν την προσοχή Καναδών καταναλωτών: ο Διεθνής Διαγωνισμός Ελαιολάδου Καναδά (CIOOC 2021- CanadaInternationalOliveOilCompetition). Όπως λέει ο διοργανωτής Γιώργος Κουβέλης, “Για όσους είναι έτοιμοι να επεκταθούν παγκοσμίως, ο Καναδάς μπορεί να είναι μια ιδανική χώρα για να ξεκινήσουν. Η λέξη Canada είναι παγκόσμιο εμπορικό σήμα. "

 

Ο διαγωνισμός Canada IOOC 2021 θα βοηθήσει επίσης τους αγοραστές να μάθουν τις επωνυμίες των υψηλής ποιότητας εξαιρετικών παρθένων ελαιόλαδων (EVOO). Όπως επισημαίνει ο Γιώργος Κουβέλης, “Eαν ένας παραγωγός ελαιολάδου ή μια εταιρεία ελαιολάδου κερδίσει ένα Καναδικό βραβείο CIOOC2021, το προϊόν τους θα γίνει διάσημο σε όλο τον κόσμο. Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα δημοσιευτούν σε εφημερίδες-περιοδικά και θα προωθηθούν μέσω δελτίων ειδήσεων και ανακοινώσεων.”

 

Ο Καναδάς είναι μια χώρα που πρέπει προσέξουμε. Κατατάχθηκε στην θέση Νο2 για τις Καλύτερες Χώρες του 2020 από την Αμερικανική Έκθεση Ειδήσεων & Παγκόσμιας κατάταξης, κατατάχθηκε στην θέσηΝο3 γιαOpen for Business και στην θέση Νο6 της λίστας Forbesγια Best Countries for Business. Σύμφωνα με το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου, οι εισαγωγές ελαιολάδου στον Καναδά έχουν αυξηθεί σημαντικά από το 2005 με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τα έξτρα παρθένα ελαιόλαδα.

 

"Οι Καναδοί καταναλωτές περισσότερο τώρα από ποτέ ψάχνουν να αγοράσουν εξαιρετικής ποιότητας εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα", επιβεβαιώνει η κριτής του διαγωνισμού ελαιολάδου Καναδά CIOOC 2021, KarenRappαπό το Τορόντο του

 

Καναδά. Προσθέτει, "διαγωνισμοί όπως ο CIOOC συμβάλλουν στηνευαισθητοποίηση των καταναλωτών και στην αναγνώριση της βιομηχανίας των ελαιόλαδων. Είναι η αφορμή σε περισσότερους παραγωγούςή εταιρείες ελαιολάδου ναεπεκταθούνστην καναδική αγορά. "

Ένας άλλος κριτής του Canada IOOC 2021 από το Τορόντο, ο οποίος είναι πιστοποιημένος από το ONAOO, Fil Bucchino, προσθέτει άλλο ένα χρήσιμο σημείο: “Καθώς όλο και περισσότεροι παραγωγοί ελαιολάδου επικεντρώνονται στην ποιότητα και η παραγωγή τους επεκτείνεται σε νέες χώρες, οι διεθνείς διαγωνισμοί αποτελούν ένα εξαιρετικό μέσο ευαισθητοποίησης για τους καταναλωτές. Σαν Καναδός πολίτης και δοκιμαστής-κριτής ελαιολάδου, είναι τιμή μου να υποστηρίζω αυτό το πολύτιμο δώρο της φύσης παράλληλα με τον διαγωνισμό CIOOC. "

 

Με κριτές από εννέα διαφορετικές χώρες, η κριτική επιτροπή του Canada IOOC 2021 συγκεντρώνει μια εντυπωσιακή ομάδα καλά καταρτισμένων ειδικών-expertsελαιολάδου. Άλλος κριτής είναι ο Ehud Soriano από το Ισραήλ, σύμβουλος και κριτής διεθνών διαγωνισμών ελαιολάδου και εμπειρογνώμονας πιστοποιημένος από το Πανεπιστήμιο του Jaén.

Ακόμη ένας κριτής τουCIOOC από τη Βικτώρια-Καναδά είναι η Emily Lycopolus, oliveoilsommelierεπιπέδου 2. Η Emilyπροσθέτει ακόμηένα χρήσιμο σημείο: “Η εύρεση ποιοτικού ελαιολάδου στον Καναδά είναι συχνά δύσκολη, ο διαγωνισμός CIOOC 2021 προσθέτει αξιοπιστία στις μάρκες-brandsελαιολάδου, επιτρέπει στους παραγωγούς να ξεχωρίζουν σε ένα ράφιdeliκαταστήματος ή supermarket και αυξάνει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Αυτός ο διαγωνισμός είναι μια υπέροχη προσθήκη στο τρέχον διεθνές τοπίο διαγωνισμών ελαιολάδου παγκοσμίως. "

 

Διεθνής Διαγωνισμός Ελαιολάδου Καναδά (CIOOC 2021)

Canada International Olive Oil Competition (CIOOC 2021)

** Διεθνής Διαγωνισμός ΠΟΙΟΤΗΤΑΣΕλαιολάδου

Στον Canada IOOC επιτρέπεται η συμμετοχή οποιουδήποτε τυποποιημένου εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου από κάθε χώρα του πλανήτη και πωλείται νόμιμα σε καταστήματα λιανικής πώλησης, αρκεί να παράχθηκε από ελιές που συγκομίστηκαν κατά την περίοδο καλλιέργειας 2020-21.

** Διεθνής Διαγωνισμός ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ Ελαιολάδου

Graphicdesignersκαι επαγγελματίες του marketingθα είναι οι κριτές τουδιαγωνισμού συσκευασίας ελαιολάδου.

 

Η εγγραφή στον Canada IOOC 2021 είναι ανοιχτή έως τις 30 Απριλίου, τα δείγματα θα πρέπει να αποσταλούν στο Μόντρεαλ μέχρι την 10ηΜαΐου 2021. Περισσότερες πληροφορίες και η φόρμα συμμετοχής είναι διαθέσιμες εδώ www.Canadaiooc.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου