Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Εξερεύνηση στο Πάρκο "Αντώνης Τρίτσης"



Την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017, η Ορνιθολογική προσκαλεί τους μικρούς και μεγάλους φίλους της να συμμετέχουν σε μία εξερεύνηση διαφορετική: σε μία εξερεύνηση των φτερωτών και μη θησαυρών του Πάρκου "Α. Τρίτσης", στο Ίλιον Αττικής.

Η εξερεύνηση θα πραγματοποιηθεί σε ομάδες οι οποίες θα ξεκινούν από τον χώρο των Ευκαλύπτων, μπροστά στη μεγάλη λίμνη, με ώρα έναρξης της πρώτης ομάδας στις 11:00, και τις επόμενες να ακολουθούν.
Παράλληλα, 11:00-13:00, στον ίδιο χώρο, στην σκιά των Ευκαλύπτων, θα πραγματοποιείται εικαστικό εργαστήρι για παιδιά αλλά και παρατήρηση υδρόβιων πουλιών στη λίμνη με τηλεσκόπια.
Τέλος, στην ολοκλήρωση της δράσης μας στις 12:30 θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε απελευθέρωση πουλιών, τραυματισμένων ή προερχόμενα από παράνομο εμπόριο, από τον Σύλλογο Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής ΑΝΙΜΑ.

Σας περιμένουμε λοιπόν με καπέλα και διάθεση για εξερεύνηση, να μάθουμε παίζοντας για τους φυσικούς θησαυρούς του Πάρκου και ειδικά για τους αγαπημένους μας, τους φτερωτούς!


Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του «Επιστημονικού και περιβαλλοντικού τριημέρου στο Μητροπολιτικό Πάρκο Α.Τρίτσης» που διοργανώνει ο Φορέας Διαχείρισης του Μητροπολιτικού Πάρκου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, το διάστημα 9-11 Ιουνίου 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου