Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

OPEN SEPTEMBER 3Ο Πολυχώρος VAULT σε συνεργασία με το THEATROVICTORIA διοργανώνουν το 3ο OPEN SEPTEMBER.

Το OPEN SEPTEMBER είναι ένας καλλιτεχνικός θεσμός που εγκαινίασε με μεγάλη επιτυχία ο πολυχώρος VAULT το 2012, με στόχο την προώθηση της τέχνης και ειδικότερα της σύγχρονης καλλιτεχνικής δημιουργίας.


Το φεστιβάλ αφιερώνει έναν Ανοιχτό Σεπτέμβρη σε όλους τους καλλιτέχνες και δημιουργούς δίνοντας τους βήμα να αναδείξουν τη δουλειά τους, να προβάλουν τα μηνύματα τους, να συνεργαστούν με άλλους καλλιτέχνες, να γνωρίσουν φορείς και κοινότητες, να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες, μέσα από την συνύπαρξη τους.

Το OPEN SEPTEMBER 3 που φέτος θα διεξαχθεί ταυτόχρονα σε όλους τους χώρους των VAULT και THEATROVICTORIA (με το φεστιβάλ εγκαινιάζεται και η 70 θέσεων δεύτερη σκηνη Black Box του THEATROVICTORIA) θα έχει ως οικοδεσπότες τους ίδιους τους καλλιτέχνες και θα παρουσιάσει εκθέσεις, παραστάσεις, προβολές, αναγνώσεις, σεμινάρια, συζητήσεις και μουσικές βραδιές φιλοδοξώντας να δημιουργήσει, για μια ακόμα χρονιά, ένα πυρήνα πολιτισμού που θα περιλαμβάνει όλες τις μορφές τέχνης.


Πέρυσι, στο OPEN SEPTEMBER 2, που διήρκησε από 12 εώς 30 Σεπτεμβρίου, συμμετείχαν πάνω από 100 καλλιτέχνες, γεμίζοντας με έργα και events όλους τους χώρους του VAULT. Ανάμεσα τους φωτογράφοι, εικαστικοί, animators, αρχιτέκτονες, μουσικοί, seminar leaders, χορευτές, performers, costume and fashion designers, συγγραφείς, σεναριογράφοι, σκηνοθέτες, ηθοποιοί και θεατρικές ομάδες, που για τρεις εβδομάδες μοιράστηκαν το ταλέντο τους με το φιλότεχνο κοινό.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:
ΘΕΑΤΡΟ (ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ & ΕΦΗΒΟΥΣ)

ΜΟΥΣΙΚΗ (ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ , MUSICALS , LIVE )
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ( ΑΤΟΜΙΚΕΣ , ΟΜΑΔΙΚΕΣ , PROJECTS )
VIDEO ART - ΠΡΟΒΟΛΕΣ
ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ
ΓΛΥΠΤΙΚΗ
- ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
ΚΟΜΙΞ

PERFORMANCE (ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ , ΜΟΥΣΙΚΕΣ, ΧΟΡΕΥΤΙΚΕΣ )

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - INSTALLATIONS
ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ - ΠΟΙΗΣΗ (ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ , ΣΥΓΓΡΑΦΗ , ΚΤΛ)

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΟΣΤΟΥΜΙ - ΜΟΔΑ
ΧΟΡΟΣ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ
ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ

Απο 15/7/2014 μέχρι 10/8/2014 γίνονται δεκτές συμμετοχές από καλλιτέχνες, ομάδες, κοινότητες, φορείς. 
Αποστολή προτάσεων:
Παρακαλούμε για την συμμετοχή σας αποστείλατε πρόταση με φωτογραφικό υλικό, Βιογραφικό συντελεστών και Δελτίο Τύπου στο EMAIL : openseptember@gmail.com 

VAULT Theatre Plus
Μελενίκου 26 Γκάζι, Βοτανικός τ.κ 10447

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 213-0356472, 6945993870


ΤΗΕΑΤROVICTORIA
Μαγνησίας 5 και 3ης Σεπτεμβρίου 119 τ.κ. 11251
Τηλ.επικοινωνίας: 210-8233125 / 6972964339Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου