Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

ΘΑΥΜΑΣΤΟΙ ΚΑΚΤΟΙ





Ο σύλλογος «ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ», σε συνεργασία με την «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΑΧΥΦΥΤΩΝ» και με την υποστήριξη του «ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΚΚΑΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ», διοργανώνει την 16η Ιουλίου 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:30, στην έδρα του εξωραϊστικού συλλόγου Λάκκας Αναβύσσου στην οδό Πυρρίχου 20 (Λάκκα Αναβύσσου – 3ο Νηπιαγωγείο Αναβύσσου), εκδήλωση με τίτλο «Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΑΚΤΩΝ / ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ - ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ - ΦΡΟΝΤΙΔΑ».
Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο μοριακός βιολόγος Ανδρέας Λαράς, ο οποίος θα  «ξεναγήσει» στον άγνωστο και θαυμαστό κόσμο των κάκτων και των παχυφύτων, αποκαλύπτοντας όλα τα «μυστικά» τους σε σχέση με την καλλιέργεια, την αναπαραγωγή και τη φροντίδα τους. Τόσο ο κεντρικός ομιλητής, όσο και μέλη του συλλόγου μας και της «Ελληνικής Εταιρείας Κάκτων και άλλων Παχυφύτων», θα δώσουν απαντήσεις σε ερωτήσεις , αλλά και θα εξηγήσουν τους λόγους, για τους οποίους η ευρύτερη περιοχή μας είναι ιδανική για την καλλιέργεια κάκτων και παχυφύτων. Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα εκτεθούν χαρακτηριστικά είδη, τα περισσότερα από τα οποία είναι άγνωστα στο ευρύ κοινό. Παράλληλα, θα παρακολουθήσετε μία καταπληκτική φωτογραφική παρουσίαση κάκτων του Δρ Ιωάννη Σιγάλα.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να έχουν κήπους και βεράντες με τα ομορφότερα λουλούδια και με ελάχιστο κόστος συντήρησης, αλλά και σε φυτωριούχους και επίδοξους καλλιεργητές της περιοχής μας.
enotitasaronikou.wordpress.com





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου