Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Ολοκληρωμένες Παρεμβάσεις για την ενίσχυση γνώσεων και δεξιοτήτων ανέργων Πτυχιούχων

 

Σας αποστέλλουμε ενημερωτικό υλικό για το έργο “Ολοκληρωμένες Παρεμβάσεις για την ενίσχυση γνώσεων και δεξιοτήτων ανέργων Πτυχιούχων νέων έως 29 ετών, σε δυναμικούς τομείς του αναπτυξιακού μοντέλου της Οικονομίας” (ΟΠΣ 5076666) που υλοποιείται από την αιγίδα του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα κατάρτισης το οποίο περιλαμβάνει υπηρεσίες εξατομικευμένης συμβουλευτικής, εκπαίδευσης και πιστοποίησης για 1840 νέους άνεργους, πτυχιούχους από σχολές και τμήματα γεωτεχνικής κατεύθυνσης από όλη την Ελλάδα (γεωπόνοι, δασολόγοι, γεωλόγοι και άλλες συναφείς γεωτεχνικές ειδικότητες). Η πρόσκληση αναφέρεται σε νέες και νέους, έως 29 ετών, ώστε να αποκτήσουν πρόσθετες γνώσεις, βασικές και ειδικές επαγγελματικές δεξιότητες σε αντικείμενα που σχετίζονται με το κλάδο τους και παρουσιάζουν σημαντική προοπτική ανάπτυξης για την Ελληνική Οικονομία (σύμφωνα με το διεθνές  πρότυπο ISO/IEC 17024) και που θα ενισχύσουν ουσιωδώς τη δυνατότητα για την απασχόλησή τους. Το εκπαιδευτικό επίδομα που θα λάβουν οι ωφελούμενοι θα ανέρχεται στα 2.075 ευρώ.

Στο πλαίσιο του προγράμματος θα υλοποιηθούν καταρτίσεις στα εξής αντικείμενα:

  1. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ -ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ
  2. ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ. ΠΡΟΛΗΨΗ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ-ΧΡΗΣΗ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ
  3. ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ, ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΩΝ
  4. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ
  5. ΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ. ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ
  6. ΤΗΡΗΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΡΩΝ ΣΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ - ΜΕΛΕΤΕΣ
  7. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  8. ΧΡΗΣΗ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΗΝ ΟΡΘΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΡΟΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ.
  9. ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ, ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΩΝ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ
  10. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΖΩΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ
  11. ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΚΑΝ 625/2017) ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝΕΚΤΡΟΦΗ ΕΩΣ ΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ

Με την παρούσα απευθυνόμαστε σε εσάς ώστε να σας γνωστοποιήσουμε το συγκεκριμένο πρόγραμμα και τα οφέλη του για τις νέες και νέους πτυχιούχους γεωτεχνικούς ώστε να τους ενημερώσετε με την σειρά σας, καθώς σε αυτές και αυτούς απευθύνεται το εν λόγω πρόγραμμα.

Για το σκοπό αυτό σας αποστέλλουμε την ενημερωτική αφίσα και το φυλλάδιο του προγράμματος, τα οποία μπορείτε να αναρτήσετε, να δημοσιεύσετε και διανείμετε, με όποιο τρόπο κρίνετε σκόπιμο.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και την ηλεκτρονική αίτηση μπορείτε να βρείτε και στην ιστοσελίδα του έργου https://geotee-apko7.gr/ ή του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. www.geotee.gr .

Παραμένουμε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία.

 

Τηλ. Επικοινωνίας: 2310556602

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου