Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

«Αυτό-αμφισβήτηση τέλος»

 

«Αυτό-αμφισβήτηση τέλος»: Δωρεάν σεμινάριο με την Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου | 29/3 στις 20:30

Εάν τα αλλεπάλληλα «εάν» γίνονται τροχοπέδη στην επίτευξη των στόχων σας, η αβεβαιότητα και το στρες κυριαρχούν στη ζωή σας, επηρεάζοντας τις σχέσεις σας με τους άλλους αλλά και με τον ίδιο σας τον εαυτό, τότε το καινούριο σεμινάριο που έχει σχεδιάσει η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου μπορεί πραγματικά ν’ αλλάξει την οπτική σας απέναντι στα πράγματα και να σας απελευθερώσει!

SAVE THE DATE
«Αυτό-αμφισβήτηση τέλος»
Με την Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου

Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο
Τετάρτη 29 Μαρτίου στις 20:30
Για την εγγραφή σας κάντε κλικ ΕΔΩ.

Όχι άλλες αμφιβολίες
Όπως σημειώνει η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, κορυφαία coach και thought leader: «Το “Αυτό-αμφισβήτηση τέλος” είναι ένα δωρεάν σεμινάριο που σχεδιάστηκε για να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε την αμφιβολία για τον εαυτό σας και να νιώσετε πιο σίγουροι για εσάς και τις ικανότητές σας. Βασίζεται σε αποδεδειγμένες τεχνικές που χρησιμοποιούν οι επιτυχημένοι άνθρωποι για να νικήσουν την αυτό-αμφισβήτηση και να πετύχουν τους στόχους τους».

Το σεμινάριο θα σας βοηθήσει να…
… προσδιορίσετε τις βασικές αιτίες της αυτό-αμφισβήτησης
… καλλιεργήσετε νοοτροπία ανάπτυξης μέσω του αυτοστοχασμού
… ξεπεράσετε τον φόβο της αποτυχίας
… εξελιχθείτε σε ένα πιο θετικό και ευχάριστο άτομο
… θέτετε ρεαλιστικούς στόχους
… βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους
… μειώσετε το στρες
… διαχειρίζεστε καλύτερα τις προκλήσεις και τις αναταραχές.

Ποια είναι η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου
H κορυφαία Life & Business Coach, Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, τα τελευταία 15 χρόνια μέσα από την πορεία της ως πρωτοπόρος στο coaching στην Ελλάδα έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους να πιστέψουν στο δυναμικό τους. Η Νάνσυ έχει διδάξει Μάρκετινγκ και επικοινωνία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο για περισσότερο από μία δεκαετία.
Εξαιρετικά έμπειρη Coach, ιδρύτρια της Life Clinic Group και της Nama Group και ανάμεσα στους πρωτοπόρους του Coaching στην Ελλάδα. Μέσα από τα σεμινάρια, τις ομιλίες, τα άρθρα και τα βιβλία της η Δρ. Μαλλέρου έχει επηρεάσει θετικά τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων. Έχει την πατρότητα του όρου «Εσωκεντρισμός©», ο οποίος αποτελεί τη βάση της προσέγγισής της και διέπει την μεθοδολογίας της στο Coaching. H «Γκουρού της Ευτυχίας» όπως τη αποκαλούν τα ΜΜΕ, η «Εθνική Cheerleader» όπως την αποκαλούν οι πελάτες και οι fans της, ενδιαφέρεται βαθιά για την ποιότητα ζωής, την ευτυχία, την προσωπική ανάπτυξη και την επιτυχία.
Είναι συγγραφέας των βιβλίων «Καλύτερα Γίνεται», «Ανταγωνιστές, συνεργαστείτε!» και «Εσωκεντρισμός. Πώς να ζήσεις αναπολογητικά σε έναν κόσμο γεμάτο ενοχές». Της απονεμήθηκε, από το Women Economic Forum, το βραβείο “Iconic Women Creating a Better World for All” (Μάρτιος 2020, Κάιρο) και από τα Prestige Awards, το βραβείο “Wellbeing Expert of the Year” (2021) .”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου