Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Ιάνθη Αγγελίογλου : Συμβάντα

Εγκαίνια: Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου στις 19:00 Διάρκεια: 27 Φεβρουαρίου έως 23Μαρτίου 2019 Ημέρες και ώρες λειτουργίας:Τετάρτη έως Σάββατο, 17:00 – 20:00 Διεύθυνση: Φωκιανού 24, 7ος όροφος, Παγκράτι, Αθήνα. Μετρό: Ευαγγελισμός
Performance: Τετάρτη 13 Μαρτίου στις 19.00. Ομιλία από την ιστορικό τέχνης Αθηνά Σχινά την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019 στις 18.30.

H FokiaNou Art Spaceπαρουσιάζει την έκθεση “Συμβάντα” της Ιάνθης Αγγελίογλου με έργα σε ύφασμα, ζωγραφική σε χαρτί καθώς και περφόρμανς.
Ζητούμενο της δεύτερης ατομικής έκθεσης της Αγγελίογλου είναι το πώς μέσα στο έργο μπορεί να υπάρχει ένα εσωτερικό σύστημα - συλλογισμός το οποίο εξελίσσεται σε ακολουθία με τα έργα να δημιουργούνται σε μέρη. Ότι αφαιρείται από το πρώτο μέρος – συμβάν, αποτελεί το υλικό των επόμενωνσυμβάντων, δημιουργώντας όλα μαζί ένα σύνολο.

Έργα αυτής της σειράς παρουσιάστηκαν πέρσι στην έκθεση “Θεωρήματα” της A.I.C.A, σε επιμέλεια της Αθηνάς Σχινά στο Ε.Μ.Σ.Τ. Η έκθεση “Συμβάντα” αποτελείται από σειρές επιτοίχιων κυρίως έργων φτιαγμένα με υφάσματα, από σειρές ζωγραφικών έργων σε χαρτί και από μια περφόρμανς που θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της έκθεσης από την καλλιτέχνιδα ενώ το επιμελητικό κείμενο είναι της Αθηνάς Σχινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου