Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Ταστάνης* : Η Μνημονιακή συγκυβέρνηση επιβραβεύει παρανομίες καταπατητών στον Υμηττό


Το βράδυ της 7.2.14  η μνημονιακή συγκυβέρνηση έκανε το θαύμα της. Στον ίδιο νόμο με τον οποίο άνοιξε διάπλατα το δρόμο για το ξεπούλημα της ΑΔΜΗΕ Α.Ε. (δηλαδή του τμήματος της ΔΕΗ που διαχειρίζεται τα δίκτυα μεταφοράς και τη διανομή του ηλεκτρικού ρεύματος στους καταναλωτές) προχώρησε στην ψήφιση του άρθρου 12 (τροπολογία 1113/142). Πρόκειται για μια «ντροπολογία» της νύκτας με την οποία με σκανδαλώδη παραβίαση των ρυθμίσεων του Π.Δ. για την Α’ Ζώνη του Υμηττού, επιβραβεύει σκανδαλωδώς τις παρανομίες και τις αυθαιρεσίες των καταπατητών-δημάρχων.

Με μια σκανδαλώδη και στην ουσία φωτογραφική διάταξη, δίνεται η δυνατότητα να νομιμοποιηθούν όλα τα παράνομα νεκροταφεία που έχουν «σπείρει» δήμαρχοι του λεκανοπεδίου Αττικής στην Α’ Ζώνη του Υμηττού.
Δίνεται η δυνατότητα και στον Δήμαρχο Γλυφάδας κ. Κόκκορη να νομιμοποιήσει το παράνομο νεκροταφείο που με απαράδεκτες μεθόδους «φύτεψε» παράνομα το καλοκαίρι του 2011 στο τμήμα του Υμηττού στη Γλυφάδα.
Είμαστε ριζικά αντίθετοι με τη σκανδαλώδη αυτή ρύθμιση την οποία και θα προσβάλουμε με κάθε νόμιμο τρόπο. Τονίζουμε ταυτόχρονα ότι θεωρούμε αδιανόητο να αποδεχθεί το ΥΠΕΚΑ ότι το παράνομο και αυθαίρετο νεκροταφείο του Δημάρχου κ. Κόκκορη είναι σήμερα σε λειτουργία και να αποδεχθεί τη νομιμοποίησή του. Θυμίζουμε άλλωστε στον κ. Υπουργό ότι οι υπηρεσίες του ΥΠΕΚΑ έχουν κρίνει παράνομες τις ενέργειες του κ. Δημάρχου, έχουν υποβάλλει πρόστιμο 103.000 € και έχουν διατάξει την απομάκρυνσή του.

·              Ο Τάσος Ταστάνης είναι υποψήφιος Δήμαρχος με την παράταξη  

«ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»

Http:// anatropistiglyfada.com, e-mail:anatropi@anatropistiglyfada.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου