Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Όταν βαριέμαι*…. * Πρόλογος  ΟΙΚΟΛΟΓΕΙΝ :Είμαι ολόψυχα στο πλευρό της συμπαθούς τάξεως των ανεκδοτοπαραγωγών εν γένει και ειδικότερα αυτών του διαδικτύου, από όπου και προέρχονται τα παρακάτω… Ακόμη επαινώ  κι  αυτούς  που  διασκευάζουν ή συσκευάζουν ανέκδοτα, ανάλογα με το περιβάλλον όπου τα εκστομίζουν .Μάλιστα εκτιμώ ιδιαίτερα το ότι το γλεντάνε οι ίδιοι, ανεξάρτητα από τις αντιδράσεις των «καταναλωτών»…..


Όταν βαριέμαι,  πηγαίνω σε νοσοκομείο, βάζω άσπρη ποδιά και λέω στους χειρουργημένους "συγχαρητήρια, η αλλαγή φύλου ήταν επιτυχής"


Όταν βαριέμαι, πηγαίνω σε νεκροταφεία, τριγυρνάω στα χαμένα τινάζοντας χώματα από πάνω μου και ρωτάω τον κόσμο τι έτος έχουμε….


Όταν βαριέμαι,  νύχτα σε ταξί, δείχνω του οδηγού μια πολυκατοικία και του λέω: "Εδώ αυτοκτόνησα πριν δύο χρόνια"Όταν βαριέμαι,  πάω στον κτηνίατρο δακρυσμένος και τον εκλιπαρώ να αλλάξει λάμπα στην πυγολαμπίδα μου.


Όταν βαριέμαι,  παίρνω τηλέφωνο τη γυναίκα μου και της λέω ότι είμαι ο τύπος που γνώρισε προχθές. Η βαρεμάρα μου σταματάει όταν με ρωτάει: Ποιος, ο Γιώργος ή ο ξανθός;Όταν βαριέμαι, στην ουρά του σουπερμάρκετ, ρίχνω προφυλακτικά στο καροτσάκι της μπροστινής γιαγιάς. Μετά περιμένω την αντίδραση του ταμία.


Όταν βαριεμαι, στο χωριό κολλάω τους παππούδες ρωτώντας "τίνος είσαι 'συ;"


Όταν βαριέμαι, φοράω κουκούλα, πηγαίνω σε σουβλατζίδικα και φωνάζω: Αφήστε όλοι τα πιτογυρα κάτω, Νηστεία!!


Όταν βαριέμαι, κάνω τον ταχυδρόμο και μοιράζω Ριζοσπάστη στα γραφεία της Χρυσής ΑυγήςΌταν βαριέμαι πολύ, παίρνω τηλέφωνο την πυροσβεστική και τους λέω ότι έχω κλειστεί στον εαυτό μου


Όταν βαριέμαι ,παίρνω τηλέφωνο την Κατερίνα Καινούριου και την βάζω να πει " Τριακόσια τριάντα τρία τρακτέρ τράκαραν"…


Όταν βαριέμαι, πάω στις τράπεζες και ζητάω διακοποδάνειο 10.000 ευρώ.


Όταν βαριέμαι. πλησιάζω το αφεντικό μου και του λέω: (είσαι πολύ μεγάλος μ@λ@κας) και κρατώντας το αυτί μου κάνω πως μιλάω από μπλουτουθ!
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου