Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

7ο ΘΕΡΙΝΟ ΒΙΒΛΙΟΣΤΑΣΙΟ

 

19_20_21__ΙΟΥΛΙΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΥΨΕΛΗΣ

 



Να ’μαστε λοιπόν αισίως στο 7ο Θερινό Βιβλιοστάσιο!

Από την πρώτη στιγμή που συναντηθήκαμε στη Σύμπραξη Εκδοτικών Εγχειρημάτων, βαθιά μας επιθυμία ήταν να πραγματοποιήσουμε μια γιορτή βιβλίου στο κέντρο της μητροπολιτικής Αθήνας.

Να δημιουργήσουμε έναν τόπο συνάντησης και επικοινωνίας, έναν χώρο όπου οι ιδέες θα κυκλοφορούν ελεύθερες και ανενόχλητες αποτελώντας αντικείμενο συζήτησης και διαλόγου.

Σε πείσμα των καιρών, συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι το βιβλίο παραμένει ένα επικίνδυνο πολιτισμικό αγαθό που μπορεί να αγγίξει τις εσώτερες χορδές μας, να μας κινητοποιήσει, να μας φέρει σε επαφή με το μη γνώριμο, με το νέο, να μας ωθήσει να χτίσουμε νέες κοινότητες,

να αποτελέσει αφορμή αναστοχασμού και δημιουργικής εξέλιξης, να διευρύνει τις ρωγμές μιας αλλόκοτης πραγματικότητας. Και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενες και χαρούμενοι που εδώ και χρόνια μοιραζόμαστε αυτό το όραμα με όλες και όλους εσάς, και χτίζουμε από κοινού αυτή την αναζήτηση.

Έτσι, και το φετινό καλοκαίρι, σας καλούμε να στήσουμε μαζί τη γιορτή μας. Να συναντηθούμε και να συζητήσουμε για βιβλία, για λογοτεχνία και για θεωρία, να ανταλλάξουμε ιδέες και προβληματισμούς, να δραπετεύσουμε από την καθημερινότητα της πόλης, και να αφουγκραστούμε έναν διαφορετικό πολιτισμό, στους αντίποδες των κυρίαρχων αφηγήσεων.

Σας περιμένουμε την Παρασκευή 19, το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Ιουλίου, στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης (Φωκίωνος Νέγρη 42) για το 7ο Θερινό Βιβλιοστάσιο!

Μια όαση βιβλίων στην καρδιά του καλοκαιριού!

Η Σύμπραξη Εκδοτικών Εγχειρημάτων

 

Ώρες λειτουργίας:

Παρασκευή 19 Ιουλίου: 15:00 - 23:00

Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Ιουλίου: 11:00 - 23:00

 

Επικοινωνήστε μαζί μας!

e: therinovivliostasio@gmail.com

f: /bibliostasio

i: @vivliostasio

Συμμετέχετε στο event: 7ο Θερινό Βιβλιοστάσιο

 

Στο 7ο Θερινό Βιβλιοστάσιο θα λάβουν μέρος τα εξής εκδοτικά εγχειρήματα και περιοδικά: affect, Ακυβέρνητες Πολιτείες, Αλήστου μνήμης, Αλφειός, Angelus Novus, Αντίποδες, Απρόβλεπτες, ararou̅na, Ars Nocturna, Α/συνέχεια, βαβέλ, βλάβη, εκδόσεις των ξένων, Εκτός Γραμμής, Ενάντια, Έναστρον, Ενύπνιο, Έρμα, Εύμαρος, Firebrand, futura, HUMBA!, η βαλίτσα, Kaboom!, Κείμενα, Κιουρί-at, Κίχλη, Κυψέλη, Μάγμα, Μαρξιστικό Βιβλιοπωλείο, Μπαταρία, Ναυτίλος, Οι εκδόσεις των συναδέλφων, Οκτάνα, Opportuna, Ουαπίτι, Πανοπτικόν, Periplaneta, Petites-Maisons, Πλήθος, Πότλατς, Πουά, Redmarks, Robotnik Fantastica, Στάσει Εκπίπτοντες, Τεφλόν, yusra, Ύψιλον, Ψηφίδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου