Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Ορειβατικός Σύλλογος Φυλής : Έβερεστ





Στο ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ (Λεωφ.Συγγρού 387, είσοδος από Πεντέλης 11) θα πραγματοποιηθεί στις 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ (ώρα 8.30μμ) η προβολή που διοργανώνει ο Oρειβατικός Σύλλογος Φυλής για το Έβερεστ – την κορυφαία των κορυφών του πλανήτη…



Το «Έβερεστ» είναι μια εμπνευσμένη παραγωγή που παρακολουθεί την δραματική αλλά και αληθινή ιστορία κατάκτησης της «στέγης του κόσμου», σε ύψος 8.848 μέτρων, λίγες μόνο ημέρες μετά την περιβόητη τραγωδία του 1996 όταν 8 ορειβάτες έχασαν την ζωή τους κάνοντας την ίδια προσπάθεια. Πρόκειται για μια εξαιρετική ταινία που έχει αποσπάσει πολλά βραβεία και διακρίσεις και έχει κάνει τις μεγαλύτερες πωλήσεις εισιτηρίων όλων των εποχών στην κατηγορία ταινιών Θόλου. Κι αυτό δεν είναι τυχαίο αφού πετυχαίνει να μας μεταφέρει συγκλονιστικές εικόνες από το παγωμένο όσο και εντυπωσιακό βουνό, και ταυτόχρονα να μας μιλήσει για τις σωματικές και διανοητικές ικανότητες ενός ορειβάτη, ενώ αποδεικνύει πως το πνεύμα της αποφασιστικότητας, της αισιοδοξίας και της συντροφικότητας μπορεί να οδηγήσει σε θαυματουργά επιτεύγματα.

Ώρα προβολής 20:30. Ειδική τιμή εισόδου: 5 ευρώ (για ομάδα άνω των 20 ατόμων). 
Απαραίτητη η κράτηση θέσης στο Σύλλογο τηλ. 210 24 11 148 eposfilis@gmail.com και η κατάθεση του αντιτίμου περίπου 10 ημέρες πριν την προβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου