Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Τρίτη 2 Μαΐου 2023

Διαφημίζει πικ-νικ στο πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνα ο Μπακογιάννης ενώ μεθοδεύει ξερίζωμα εκατοντάδων δέντρων

 


Συγκέντρωση και μουσική πορεία ενάντια στην καταστροφή του άλσους της Ακαδημίας Πλάτωνα και την απογύμνωσή του από το φυσικό του περιβάλλον το απόγευμα της Πρωτομαγιάς.

30 Απριλίου 2023

Σε μουσική πορεία προς υπεράσπιση του αρχαιολογικού πάρκου της Ακαδημίας Πλάτωνα, όπου η δημαρχία Μπακογιάννη επαναπρογραμματίζει το Athens Urban Picnic την ώρα που μεθοδεύει την άμεση εκρίζωση εκατοντάδων δέντρων από το πάρκο στο οποίο προσκαλεί σε «πικ νικ για μικρούς και μεγάλους», καλεί η Πρωτοβουλία Αγώνα για το πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνα το απόγευμα της Πρωτομαγιάς.

«Αύριο στις 5μμ στο αρχαιολογικό πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνα υποδεχόμαστε τον δήμαρχο της Αθήνας στο χώρο που σχεδιάζει να καταστρέψει. ”314 δέντρα θα απομακρυνθούν άμεσα από το πάρκο της Ακ. Πλάτωνα” δηλώνει ο δήμος Αθηναίων και οργανώνει πικ νικ στο χώρο! Απαντάμε πως τα πικ νικ γίνονται στα πάρκα όσο εκεί υπαρχουν δέντρα και άνθρωποι να τα υπερασπιστούν!» υπογραμμίζει σε ανάρτησή της η Πρωτοβουλία η οποία μαζί με την Επιτροπή Αλληλεγγύης στη 12χρονη και τη Λαϊκή Συνέλευση Κολωνού, Σεπολίων, Ακαδημίας Πλάτωνα καλούν στη συγκέντρωση υπεράσπισης του πάρκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου