Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Ελληνικό απόσταγμα

 Σας καλωσορίζουμε στη μοναδική εκδήλωση γευσιγνωσίας «Ελληνικό Απόσταγμα» 2023, με πρωταγωνιστές το τσίπουρο και την τσικουδιά, το ούζο, τα ελληνικά αποστάγματα σταφυλής και τα παραδοσιακά και μη ελληνικά ηδύποτα (λικέρ).

Η καθιερωμένη πια εκδήλωση «Ελληνικό Απόσταγμα» επιστρέφει ακόμη πιο δυνατή και ενδιαφέρουσα. Οι λάτρεις των προαναφερόμενων ελληνικών ποτών που θέλουν να δοκιμάσουν, να ανακαλύψουν και να εκτιμήσουν τη διαφορετικότητα των επώνυμων αυτών προϊόντων θα βρουν στο «Ελληνικό Απόσταγμα» 2023 τον ιδανικό για αυτούς προορισμό. Εκεί θα συναντήσουν μία μεγάλη γκάμμα ποτών και θα εντρυφήσουν στον πλούτο και στην ομορφιά τους. Άλλωστε, όλα τα επώνυμα ελληνικά αποστάγματα και τα παραδοσιακά ηδύποτα της Ελλάδας μπορούν να συνυπάρξουν άψογα. Ποτέ, όμως, δίπλα σε ανώνυμα ανάλογα προϊόντα που διακινούνται χύδην και δεν έχουν θέση στο «Ελληνικό Απόσταγμα».

Η εκδήλωση αφορά μόνο ελληνικές ποτοποιίες και προβάλλει τα καλύτερα ελληνικά αποστάγματα και λικέρ τους, ξεδιπλώνοντας τη μοναδικότητά τους, τη βαθιά ιστορία τους, αλλά και τρόπους για την καλύτερη δυνατή απόλαυσή τους. Ο επισκέπτης θα μυηθεί σε δεκάδες ετικέτες και θα γνωρίσει το έργο των Ελλήνων παραγωγών του χώρου, που συνεχώς βελτιώνουν και ανανεώνουν τα προϊόντα τους, γνωρίζοντας περίοδο άνθισης και ακμής.

Το «Ελληνικό Απόσταγμα» 2023 αποτελεί την αποκλειστικά δική τους εκδήλωση γευστικής δοκιμής, που πραγματικά αξίζουν. Την υψηλή ποιότητα οργάνωσης της εκδήλωσης εγγυάται η εταιρεία Vinetum, που η εξειδίκευση και η πείρα της στην επιτυχημένη διοργάνωση εκθέσεων κρασιού και άλλων αλκοολούχων ποτών (Οινόραμα, Αφρός & Νέκταρ, Μεγάλα Κόκκινα Κρασιά, Διονύσια, Ζυθογνωσία κ.ά.) διανύει την τρίτη δεκαετία

της.

Αίθουσα Φουαγιέ Τεχνών του Ωδείου Αθηνών, στο κέντρο της Αθήνας.

Το Ωδείο Αθηνών στεγάζεται στο εμβληματικό κτήριο του πρωτοπόρου αρχιτέκτονα Ιωάννη Δεσποτόπουλου, πίσω από το Προεδρικό Μέγαρο και δίπλα στο Βυζαντινό Μουσείο.

Η πρόσβαση με μέσα μαζικής μεταφοράς είναι άριστη και η διαθεσιμότητα πολλών χώρων στάθμευσης βρίσκεται σε μικρή απόσταση.

Κυριακή
29
Ιανουαρίου
2023


13:00 – 20:00

Mετρό
- Γραμμή 3, στάση «Ευαγγελισμός».

Λεωφορεία
- Γραμμή Π. Φάληρο - Κηφισιά (550)
- Γραμμή Τζιτζιφιές - Χαλάνδρι (10), στάση «Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών», επί της λεωφόρου Βασιλέως Κωνσταντίνου και στάσεις «Ρηγίλλης» και «Βυζαντινό Μουσείο-Ρηγίλλης», επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας.


Η είσοδος κοστίζει 12 ευρώ και περιλαμβάνει τον κατάλογο της έκθεσης και το ειδικό αναμνηστικό ποτήρι γευστικής δοκιμής αποσταγμάτων.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου