Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Διαγωνίζονται για το θεατρικό τους μέλλον….


 

Aπό τη Δευτέρα 16 Ιουνίου έως και την Κυριακή 22 Ιουνίου o πολυχώρος VAULT ανοίγει τις πόρτες του για να φιλοξενήσει το

1ο Up the W-all theatre festival

 

5 ημέρες, 10 θεατρικές ομάδες, πάνω από 30 ηθοποιοί, βάζουν τα δυνατά τους διεκδικώντας μία θέση στην επόμενη θεατρική σεζόν του VAULT. Οι θεατρικές ομάδες θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν το έργο τους δύο φορές στο κοινό, το οποίο θα ψηφίσει και θα αναδείξει το έργο που θα συνεχίσει τις παραστάσεις του στον Πολυχώρο Vault τη σαιζόν 2014-15.

 

Σε αυτό το link θα δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ: http://www.all4fun.gr/up-the-w-all/80-up-the-w-all/8713-1-up-the-w-all-theatre-festival-.html

 

Κριτική επιτροπή:

(Σκηνοθέτες) :Φένια Αποστόλου, Δημήτρης Κομνηνός, Λίλλυ Μελεμέ, Δημήτρης Μυλωνάς, Κατερίνα Πολυχρονοπούλου, Αυγουστίνος Ρεμούνδος, Μαρία Τσαρούχα κλπ

(Ηθοποιοί) :Αθηνά Τσιλύρα, Θεοδώρα Σιάρκου, κλπ.

(Δημοσιογράφοι, θεατρολόγοι, κριτικοί θεάτρου):Ειρήνη Αιβαλιώτου (Catisart.gr), Ναταλία Αργυράκη(Ok magazine//Daphne-Communications), Αριάδνη Καναβάκη (Kulturosupa.gr), Άρτεμις Καπούλα (Protagon.gr), Αλέξης Καρατζάς (Thesout.gr), Tζένη Κουκίδου (koukidaki.blogspot.gr), Αλέξανδρος Κούρτης (EnterTv.gr), Μαρία Κυριάκη (Episkhnhs.gr), Φωτεινή Λαμπρίδη (stokokkino.gr), Παναγιώτης Μήλας (Catisart.gr), Ηρώ Μητρούτσικου (Attikipress.gr) Νεκτάριος Μπουτεράκος (Newsage.gr), Βασίλης Νάτσιος (Cosmopoliti.com), Νίκος Παναγιωτάρας (Περιφεριακό τμήμα ΕΡΑ-ΕΡΤ), Φωτεινή Παπαδάκη (Paraskhnio.gr), Αναστάσης Πινακουλάκης (tralala.gr), Γιώργος Σμυρνής (Monopoli.gr), Σπύρος Σμυρνής (afternoiz.com), Μυρέλα Σταυρινού(themedleyproject.gr), Λυδία Τριγώνη (Artic.gr), Κυριάκος Τσικόρδανος (Ideesmag.gr), Χρύσα Φωτοπούλου (Onlytheater.gr), Μαρία Χατζηεμμανουήλ (theatropashion.gr),  Γιώργος Χριστόπουλος (Mindradio.gr), κλπ. 

Εκτός διαγωνιστικού προγράμματος

 

Το βράδυ της Δευτέρας η Βασιλική Κίσσα και ο Μενέλαος Πρόκος θα μας ξεναγήσουν στον κόσμο του αυτοσχεδιασμού με την παράσταση «Δεύτερη ευκαιρία».

 

Το απόγευμα της Πέμπτης θα παρουσιαστεί το «Μαγικό ταξίδι της Ευγενίας»,  παιδική παράσταση που ξεχώρισε και τιμήθηκε στα 2α θεατρικά βραβεία κοινού του all4fun.gr, σε κείμενο - σκηνοθεσία: Ντίνα Σταματοπούλου

 

“Out of the box” weekend

 

Μετά τις 5 μέρες του θεατρικού διαγωνιστικού προγράμματος το φεστιβάλ αγκαλιάζει δράσεις από τον ευρύτερο καλλιτεχνικό χώρο. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν:

 

 *Παραστάσεις οι οποίες ξεχώρισαν στη χειμερινή θεατρική σεζόν

* Performances 15-30 λεπτών από το σύγχρονο καλλιτεχνικό ρεύμα

* Mουσικές παραστάσεις από νεανικά σχήματα που συνδυάζουν μουσική, χωρό και τεχνολογία.

* Προβολή επιλεγμένων ταινιών μικρού μήκους που ταξιδεύουν ή ταξίδεψαν με επιτυχία σε εγχώρια και διεθνή κινηματογραφικά φεστιβάλ

Short film weekend Vol 1 & 2

 

Στον 3ο όροφο του πολυχώρου Vault, οι επισκέπτες μας θα απολαύσουν μικρά φιλμικά διαμαντάκια από μικρομηκάδες σκηνοθέτες που ξέρουν πως να σκαρφαλώνουν τείχη και να μεταφέρουν μικρές ιστορίες στη μεγάλη οθόνη.

 

Down the cellar

 

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου μπορείτε να συμμετέχετε σε ένα πειραματικό μουσικο-εικαστικό δρώμενο, καθώς και να παρακολουθήσετε εκθέματα από το χώρο της φωτογραφίας και της γλυπτικής.

 

Όλα αυτά υπο την αιγίδα της πολιτιστικής ιστοσελίδας all4fun.gr, που τα τελευταία χρόνια στηρίζει δυναμικά το νέο αίμα του ελληνικού θεάτρου.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου