Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Επιστολή της ΕΛΛΕΤ για το υπό ψήφιση σχέδιο νόμου «Ολοκληρωμένο πλαίσιο για τη διαχείριση των αποβλήτων…».

 


 

H ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Περιβάλλοντος και Πολιτισμού (ΕΛΛΕΤ) έστειλε χθες την επισυναπτόμενη επιστολή στον Πρωθυπουργό, τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, τους Αρχηγούς των Κοινοβουλευτικών Ομάδων και τους Βουλευτές αναφορικά με τις τροπολογίες που αφορούν θέματα πολεοδομικού και χωροταξικού σχεδιασμού στο υπό ψήφιση σχέδιο νόμου «Ολοκληρωμένο πλαίσιο για τη διαχείριση των αποβλήτων…», εκφράζοντας την ανησυχία της για το πρότυπο ανάπτυξης και δόμησης που αυτές συνεπάγονται.

 

Η ΕΛΛΕΤ επισημαίνει το απαράδεκτο της διαδικασίας που συνεχίζεται να εφαρμόζεται αναφορικά με την προσθήκη τροπολογιών σε απολύτως διαφορετικού αντικειμένου νομοσχέδια και μάλιστα χωρίς να έχει προηγηθεί η παραμικρή διαβούλευση. Ιδιαίτερα τονίζει ότι το περιβάλλον κακοποιείται ανεπανόρθωτα από την εκτός σχεδίου δόμηση και διαδικασίες που την ισχυροποιούν.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τα γραφεία της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ  Περιβάλλοντος & Πολιτισμού: κα Κ. Στεμπίλη - Τηλ: 210 - 32 25 245 & 210 - 32 26 693 / E-mail: sepi@ellinikietairia.gr  / www.ellet.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου