Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

«ΗΕποχήτωνηρώων» οndemand 1-4 Απριλίου 2021

 

AthensScienceVirtualFestival 2021



Εξερεύνησε ξανά την «εποχή των ηρώων» με ένα κλικ!

 

Είσαι από εκείνους που δεν πρόλαβαν να κλείσουν το εισιτήριό τους για το AthensScienceVirtualFestival 2021;Είχες προμηθευτεί το εισιτήριό σου αλλά έχασες την ομιλία που σε ενδιάφερε; Θέλεις μήπως να δεις ξανάτην ομιλία ή τη δράση που σου κέντρισε το ενδιαφέρον; Από την 1η έως τις 4 Απριλίου οιscienceεκπλήξεις συνεχίζονται! Για λίγες ακόμα μέρες, έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις ξανά ολόκληρο το πρόγραμμα τουμεγαλύτερου φεστιβάλ επιστήμης της χώραςondemand,μέσα από την ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα του φεστιβάλ:asf.liveon.tech

Γνώρισετους «ήρωες» του Athens Science Virtual Festival 2021

 

Από τις 27 έως τις 29 Μαρτίου 2021 το AthensScienceVirtualFestivalπαρουσίασε σε «ζωντανή μετάδοση» από την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίωνένα συναρπαστικό πρόγραμμα που συνέθεσαν50κορυφαίοι ομιλητέςαπό 8 χώρες, εντυπωσιακά πειράματα επίδειξης, CelebrityScience με έναν χρυσό Ολυμπιονίκη καιαγαπημένους YouTubers, βραβευμέναντοκιμαντέρ και animation, περισσότερα από 20 ευφάνταστα παιδικά εργαστήριακαι πολλές δωρεάν παράλληλες δράσεις για μικρούς και μεγάλους.

 

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ, βραβευμένοι νομπελίστες, καινοτόμοι διανοητές, καλλιτέχνεςκαι διακεκριμένοι επιστήμονες από όλο τον κόσμο έθεσαν πρωτότυπα ερωτήματα αναφορικά με την επιστήμη, την τέχνη και την πρόοδο της τεχνολογίας που εντυπωσίασαν τους διαδικτυακούς επισκέπτες.Ανάμεσά τουςδύο Νομπελίστες (PeterAgre/ΝόμπελΧημείαςτο 2003, AaronCiechanover/ΝόμπελΧημείαςτο 2004), κορυφαίοι επιστήμονεςartynPoliakoff, DianaAyton-Shenker, IanGriffiths, SusanSchneider, ArthurMiller, VerenaMohaupt, MarkPost, IainStewart), Έλληνες ερευνητές και Ελληνίδες επαγγελματίεςπουδιαπρέπουνστοεξωτερικό (ΚωνσταντίνοςΔασκαλάκης, ΜανώληςΚαμβυσέλλης, ΜαρίληΝίκα, ΡάνιαΣβορώνου), καταξιωμένοι επαγγελματίεςαπότοχώροτουκινηματογράφου (ElenaAndreicheva, SteveWolf) καιπολλούςάλλοι. Περισσότερες πληροφορίες για τουςkeynotespeakersθα βρεις εδώ.

 

 

ΔεςτοAthensScienceVirtualFestival 2021 ondemand

 

Θέλεις περισσότερο AthensScienceFestival; Τώρα με την υπηρεσία ondemand μπορείς! «Η εποχή των ηρώων» ζωντανεύει ξανά 1 με 4 Απριλίου 2021.Ακολούθησε τα απλά βήματαπου θα βρειςεδώ και γίνε μέρος της για λίγες ακόμα μέρες, όπου κι αν βρίσκεσαι!

 

Το πρόγραμμα στην Αίθουσα–AMPHITHEATER απαιτεί την έκδοση εισιτηρίου. Το πρόγραμμα στην Aίθουσα–SYMPOSIUM διατίθεται δωρεάν.Δες το πρόγραμμα εδώ και αγόρασε το εισιτήριό σου από τoViva.gr. Η προπώληση ξεκινά από την 1η Απριλίου 2021.

 

Ζήσε ξανά την πιο συναρπαστική science εμπειρία με ένα μόνο κλικ!

 

 

Το AthensScienceFestival 2021 διοργανώνεται από τον εκπαιδευτικό οργανισμό Επιστήμη Επικοινωνία-SciCo, το British Council και την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με πλήθος ακαδημαϊκών, ερευνητικών φορέων και εκπαιδευτικών οργανισμών. Το φεστιβάλ διεξάγεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Καινοτομίας.

 

#asf

#ASF2021

#AthensScienceFestival

 

Πληροφορίες:
Πότε: 1-4 Απριλίου 2021
Συμμετοχή: Εισιτήρια από 5€ & Δωρεάν παράλληλες δράσεις

Εισιτήρια:

Πρωινή ζώνη / Ondemand: 10€

Απογευματινήζώνη / Ondemand: 10€

Βραδινήζώνη / On demand: 5€

Ημερήσιοεισιτήριο / On demand: 15€

Τριήμεροεισιτήριο / Ondemand: 25€

Προπώληση: από 1η Απριλίου στoViva.gr

 

*Τα δωρεάν εργαστήρια για παιδιά και ενήλικες και το “ArsElectronicaAnimationFestival 2020 OnTour”  δεν περιλαμβάνονται στο ondemand πρόγραμμα.

 

**Για τεχνική υποστήριξη που αφορά τις υπηρεσίες της πλατφόρμας και τα ondemandvideo μπορείτε να καλέσετε στα παρακάτωτηλέφωναΠέμπτη-Παρασκευή 10.00-17.00 και Σάββατο-Κυριακή12.00-14.00: 210 9984920& 210 9984882. Για θέματα που αφορούν την αγορά εισιτηρίων επικοινωνείτε με τη Viva.

 

Περισσότερες πληροφορίες:www.athens-science-festival.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου