Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Γιώργου-Ίκαρου Μπαμπασάκη : ΠΑΡΚΟΟι Εκδόσεις της Εστίας και το "Λεξικοπωλείο" (Στασίνου 13, Παγκράτι) σας προσκαλούν την

Πέμπτη 30 Μαΐου (19:30)στην παρουσιάση του βιβλίου τού

  Γιώργου-Ίκαρου Μπαμπασάκη

Πάρκο 

Μυθιστόρημα 

Ομιλητές

Λένα Διβάνη

Συγγραφέας - Καθηγήτρια Πανεπιστημίου (ΕΚΠΑ)

Νικήτας Σινιόσογλου

Δρ. Φιλοσοφίας 

και ο συγγραφέας

 

Babasakis Ίκαρος Μπαμπασάκης Πάρκο


Ένα μυθιστόρημα όπου η μνήμη και η φαντασία σμίγουν. Αρχείο και τεκμηρίωση σε ένα μοντάζ ονείρων. Η Αθήνα που πάλλεται από το αφηνιασμένο ροκ αλλά και την έκρηξη της κουλτούρας στην αυγή της Μεταπολίτευσης. Βιβλία, δίσκοι, ταινίες και περιοδικά που καθόρισαν έναν τρόπο ζωής που αρνιόταν ακόμα και την άρνηση. Αιρετικοί των αιρέσεων, ατίθασοι ποιητές, ρομαντικοί τυχοδιώκτες, αμετανόητοι εραστές, μοιραίες κοπέλες και ατίθασα νιάτα σ έναν τρελό χορό έντασης και πάθους με καταλύτη το χιούμορ. Το Πάρκο ολοκληρώνει την Τριλογία του Χάους, μετά τον Διασυρμό και το Αγάπη/Love.

Ο
Γιώργος-Ίκαρος Μπαμπασάκης (Απρίλιος 1960) είναι ποιητής, μεταφραστής και συγγραφέας. Έχει γράψει την Τριλογία του Χάους (Διασυρμός, Αγάπη/Love, Το Πάρκο). Επίσης, βιβλία για τον Guy Debord, τον William Burroughs, και τα Πρωτοποριακά Κινήματα Τέχνης. Διευθύνει το περιοδικό Κορέκτ. Είναι μέλος του Κύκλου Ποιητών και της Εταιρείας Συγγραφέων.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου